Csapatbajnokság

2024.06.02. 10:00

Szép eredményekkel tértek haza Győr-Moson-Sopronba a versenyhorgászok

Azt, hogy mennyire erős vármegyénkben a versenyhorgászat, a nemrég megrendezett Klubcsapat Országos Bajnokság is megmutatta, melyet Kaposváron a Deseda-tavon rendeztek.

Kisalföld.hu

A Mofém Horgász Egyesület is fantasztikusan versenyzett, szoros csatában sikerült megtartaniuk az első napon már megszerzett negyedik helyet.

A Timár Mix győzött, a Mofém HE negyedik, az MMX Sensas Team az ötödik helyen végzett tizenhat indulóból. „A dobogó legfelső foka! Jövőre irány Írország, a világbajnokság! – adta hírül a Timár Mix, a verseny győztese. – Sikerünk kovácsai: Csöregi Balázs, Horváth László, Kisjuhász Bence, valamint Timár Dániel és Timár Szabolcs. A hatodik csapattag, Hamar Ferenc mindhárom nap a háttérből segített, hiszen nem volt cserére ok. A Varga Dániel csapatvezető és Szüts Imre másodkapitány mellett dolgozó segítők: Ihász József, Fekete Ferenc, Kertész Botond, Pintér Zsolt, Varga László. Mindenkinek köszönjük a szurkolást” – jelezték közösségi oldalukon. 

A Mofém Horgász Egyesület is fantasztikusan versenyzett, szoros csatában sikerült megtartaniuk az első napon már megszerzett negyedik helyet. „Ezzel az eredménnyel felkerültünk az országos versenytérképre. Ezúton is köszönöm a srácoknak a kitartó munkát, hozzáállást” – közölték. 

Az MMX Sensas Team az ötödik hely ellenére csalódott volt. „Ez a verseny sajnos nem sikerült! Jövőre újra belevágunk” – írták. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában