Énekesnőként is debütált

2024.05.28. 12:05

Szerelmes szakítós – megérkezett Sík Frida győri színésznő, énekesnő első klipes dala – videó

Ahogyan arról még még január végén beszámoltunk, a Győri Nemzeti Színház siker darabjainak színésznője, Sík Frida, Gyulára látogatott, ahol a Dirty Slippers-frontember otthoni stúdiójában énekelte fel legelső dalát. A napokban debütált a videóklip.

Kisalföld.hu

A rendkívül érzelmes szerzemény a „Szerelmes szakítós” címet kapta, a dalszerzők pedig, a 2022 márciusában tragikusan fiatalon elhunyt Magda Lajos, valamint Lobó-Szalóky Lázár voltak.

Szerelmes szakítós – megérkezett Sík Frida győri színésznő, énekesnő első klipes dala
Szerelmes szakítós – megérkezett Sík Frida győri színésznő, énekesnő első klipes dala 
Fotó: Csapó Balázs

A dal hosszú éveken keresztül hevert a fiókban, míg a győri színésznő első dalának választotta ki. A gyulai stúdiófelvételek után, a Wellhello-ból ismert Tóth Balázs vokálozta fel a a dal végleges változatát Győrben, áprilisban pedig a budapesti Ádám Villában készült hozzá az unikális videóklip, amelyben Németh Eszter és Dzsupin Ádám táncművészek működnek közre.

Sík Frida megkeresésünkre elárulta, hogy hatalmas vágya teljesült be azáltal, hogy végre megjelenhetett a videóklip és bízik benne, hogy hamarosan élőben is elénekelheti a szívének fontos szerzeményt. 

Szerelmes, szakítós:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában