Pünkösd 2024

2024.05.19. 07:04

Pünkösdi Fesztivált rendeznek Beleden

A hétvégén rendezik meg Beledben a hagyományos Pünkösdi Fesztivál programsorozatot a város központjában. A helyiek már tegnap is számos rendezvényen vehettek részt.

Kisalföld.hu

Szombaton intézmények, baráti társaságok bográcsoztak és ebédre várták a vendégeket. Délután fél kettőtől Beled testvértelepüléseinek művészeti csoportjai léptek fel, és beszélgetés is volt a határokon átnyúló kapcsolatokról.

Fél háromtól a helyi amatőr együttesek mutatkoztak be: a nyugdíjasok kórusa, a Diamant – Genius Tánciskola, a Senior tánccsoport, az iskolások, a karatékák és a zumbások. Öt órakor Kalap Jakab szórakoztatta a gyerekeket, negyed héttől néptánc, este hétkor pedig Tóth Tünde. Este tízkor buliba várták az érdeklődőket.

Vasárnap délután négy órától Takács Zoltán és Csikó Teodóra énekelnek, ötkor a FourSides, este fél nyolckor Kaczor Feri szerepel. Kilenctől a Galaxy Tánczenekar zenél, éjfélkor DJ Dominique érkezik a színpadra. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában