Nyári programok

2024.05.31. 15:01

Mozgalmas nyár Mosonszentmiklóson

Polgár Peti, Vikidál Gyula és Csocsesz szórakoztat többek között a július 13-i falunapon, de ezen túl is több program várja az érdeklődőket Mosonszentmiklóson.

Kisalföld.hu

 Majd minden hét végére jut valamilyen program Mosonszentmiklóson a nyár folyamán. A sort június 24-én a Szent Iván-nap nyitja a helyi nyugdíjas-egyesület szervezésében. 

Az önkormányzat július 13-án rendezi meg a falunapot. Bemutatkozik a helyi fúvószenekar és nyugdíjas-egyesület, a miklósi és a kónyi néptánccsoport. A nap folyamán fellép Polgár Peti, Vikidál Gyula, Csocsesz és ­CsabimegaTomi. 

Július 25-én a karunkat vér­adásra nyújthatjuk Mosonszentmiklóson. Minden véradót vendégül lát az önkormányzat egy sült kolbászra és egy pohár italra. 

Az önkormányzat két turnusban is szervez nyári napközis gyermektábort: július 29-től augusztus 2-ig, valamint augusztus 5-től augusztus 9-ig – utóbbira lehet még lehet jelentkezni. 

Augusztus 3-án az önkormányzat jóvoltából a Zaporozsec együttes ad ingyenes koncertet, amit szabadtéri diszkó követ. 

Augusztus 10–11-én búcsú lesz, 17-én tanyanap a Moson­újhelyért Egyesület szervezésében. Az önkormányzat és az egyház közösen rendezi meg Szent István király és az új kenyér ünnepét. 

Augusztus 30-án a nyugdíjas-egyesület lecsópartival búcsúztatja a nyarat, szeptember 7-én pedig a 20 éves polgárőr-egyesület ünnepel a polgárőrirodában. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában