Hirdetés

2024.08.28. 08:00

Komplex kulturális és rendezvényhelyszínné vált a Sopronbánfalvi Kolostor

Meseszép környezetben, gyönyörűen felújított műemléki épület ad otthont a Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étteremnek, melynek példaértékű megőrzését már számos díjjal is elismerték. Az egykori szerzetesi cellákat utánozhatatlan hangulatú, letisztult szállodai szobákká alakították át, amelyek között nem találunk két egyformát.

PR cikk
 

A kolostor története egészen a 10. századig nyúlik vissza, ma már pedig korszerű, multifunkcionális, egyedi rendezvényhelyszín, melynek harmonikus terei, monumentális belső udvara ideális környezetet biztosítanak elvonulásokhoz, lelki elmélyülésekhez, különleges csoportprogramokhoz. Kiváló helyszín konferenciáknak, tematikus rendezvényeknek, vagy akár osztály- és évfolyamtalálkozók megtartásához is jó választás. Nagy népszerűségnek örvendenek a meghirdetett tematikus séták is.

 

Varázslatos esküvőkhöz, meghitt szertartásokhoz komplex hátteret biztosít: mind a szertartáshoz, mind a fotózáshoz, a fogadáshoz, a gálavacsorához különleges kültéri és beltéri helyiségek állnak rendelkezésre, ahol a vendégek elszállásolása is megoldható.

A gasztronómia szerelmesei is garantáltan jól fogják itt érezni magukat, ugyanis a különleges hangulatú étteremben, a Refektóriumban az évszakoknak megfelelően váltakozó kínálat mellett előtérbe kerülnek a helyi ízek, a séfek ínycsiklandozó kreációi mellé pedig a Soproni borvidék tételeit kóstolhatják meg a vendégek.  

Bővebb információ: www.eszterhaza.hu/sopronbanfalvi-kolostor/
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában