Békapárti álláspont

2 órája

Orbán Viktor három lépése a békéhez (videó)

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videójában emlékeztet mindenkit a magyar miniszterelnök három lépésére, amelyekkel közelebb kerülünk a békéhez. A kormánypárti politikus rámutat: „Orbán Viktor három javaslatot fogalmaz meg. Tárgyalni kell a kínaiakkal, tárgyalni kell az oroszokkal, és tárgyalni kell a globális dél országaival is, csak így lehet békét teremteni.”

MW

Orbán Viktor

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

„A sajtóban ma már olvasható olyan cikk vagy olyan cikkek – én magam is találkoztam ilyennel–, amelyek arról szólnak, hogy a világ hogyan pusztulna el egy atomháború esetén. Meglehetős precizitással, pontossággal írják le azt, hogy a világ hogyan pusztulna el egy atomháború esetén, és azt kell mondanom természetesen, hogy ez dermesztő, rémisztő és rendkívüli módon ijesztő” – kezdi videójában Menczer Tamás, aki kiemelte Orbán Viktor békemisszióját. A magyar miniszterelnök találkozott az orosz–ukrán háborúban szemben álló országok vezetőivel. 

Orbán Viktor három javaslatot fogalmaz meg. Tárgyalni kell a kínaiakkal, tárgyalni kell az oroszokkal, és tárgyalni kell a globális dél országaival is, csak így lehet békét teremteni. Mondom még egyszer, a magyar álláspont változatlan, azonnali és feltétel nélküli tűzszünet és béketárgyalás. Erre van szükség

– hangsúlyozza a kommunikációs igazgató.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában