Női kosárlabda

2 órája

NB I – A negyedik negyedben döntötte el a találkozót a SERCO UNI Győr

Tizenkilenc ponttal verte az újoncot a SERCO UNI Győr a női kosárlabda NB I-ben.

Kisalföld.hu

Telengáékat (fehérben) nagy küzdelemre késztették Hegedűsék.

Fotó: Dr. Németh-Csigai Krisztina

SERCO UNI Győr–Dávid Kornél KA 91–72 (21–16, 20–26, 21–15, 29–15)

Győr, NB I-es női mérkőzés, 100 néző. V.: Jakab, Kapusi, Gruber.

SERCO UNI Győr: Angyal 4, DUBEI 16/3, Mészáros, TELENGA 13, KISS V. 9. Cs.: Ruff-Nagy D., Dombai 6, Garbin 9/9, Ács 6/3, BACH 14/6, Goree 4, WENTZEL 10/6. Edző: Cziczás László.

Dávid Kornél KA: Varga S. 5/3, TAKÁCS D. 7, MARISA 26/15, Laufer 6, HEGEDŰS J. 10/6. Cs.: Katona 3/3, Szűcs, Dravecz 2, DÁVID M. 8/6, Szücs 5/3. Edző: Szentpáli Gergő.

Az első negyed után vezetett a SERCO UNI Győr, a nagyszünetben azoban a triplákat remekül dobó DKKA volt előnyben. A harmadik szakaszban sem tudta lerázni riválisát a hazai csapat. Az olló az utolsó tíz percben nyílt csak ki, a vége magabiztos győri győzelem lett, de a csapat játék még hagy kívánnivalót maga után.

Cziczás László: – Nehéz helyzetben vagyunk, hiszen Európa legjobbjai ellen játszunk hét közben, majd itthon kell jól teljesíteni. Ehhez nehezen alkalmazkodunk. Az első félidőben megint nem tudtuk azt a játékot játszani, amit szerettünk volna. Emiatt görcsössé váltunk. A második félidő már jobban nézett ki, de ez még mindig nagyon kevés.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában