Labdarúgás

6 órája

NB III – Hazai pályán újabb vereség

Kisalföld.hu

FC Sopron-Kelen SC 1-2 (0-1)

Sopron, 400 néző. V.: Drabon.

FC Sopron: Kiss (Ferenczi, 46.) - Bokor, Szabó T., Baumgartner (Bolla, 46.), Auer, Végh (Szabados, 46.), Szilágyi, Reseterits - Kocsis Á., Fábiánkovits (Sipőcz, 67.), Somogyi-Bakos. Vezetőedző: Bücs Zsolt.

Kelen SC: Czerula - Szabó N. (Erdei, 46.), Egyed, Kámi, Bedővári, - Pajti, Szabó D., Kutsera (Szőke, 46.), Juhász (Borisza, 78.), - Borbély (Balázs, 90.), Koncz (Danis, 67.). Vezetőedző: Simon Ákos.

Gsz.: Szabó D. 79., ill. Pajti, 44., Szabados, 76.

Az első játékrészben egyenlő erők küzdelmét láthatták a nézők, a 14. percben egy-két percig állt a játék, a hazai ultrák a stadionon kívül tiltakozásuk jeléül tűzijátékot csináltak, amiből pár darab beesett a pályára, de hamar helyreállt a rend. A vendégek kontrára építettek és a 44. percben Pajti lépett ki a védők gyűrűjéből és lőtt a hazai kapu jobb oldalába. 0-1.

A második félidőben a hazaiak "bedarálták" a vendégeket a saját tizenhatosukra, a sok támadásnak a 76. percben meglett az eredménye, Szabados 18 méterről a jobb felső sarokba lőtt. 1-1.

Három percre rá szép vendégösszjáték után Szabó Dénes kilőtte a bal alsó sarkot. 1-2.

A hazaiak továbbra is nyeretlenek hazai pályán, ezúttal tudásuk alatt játszottak.

Bücs Zsolt: - Az első félidő szégyenletes volt, a második félidőben lenyomtuk a Kelent, egyenlítettünk, majd védelmi hibából megkaptuk a második gólt. Nagyon sajnálom a szurkolóinkat s ameddig nem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat, addig hazai pályán nem is győzünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában