Labdarúgás

5 órája

NB II – Negyvenöt percig csődöt mondott a Gyirmót

Kisalföld.hu

Kisvárda Master-Good - Gyirmót FC Győr 6-4 (5-1)

Várkert Stadion: 900 néző

Játékvezető: Pillók Ádám (Nagy Viktor, Topálszki Szabin)

Kisvárda: Kovács M. – Jovicic, Chlumecky, Raul Martin (Széles 10), Körmendi – Cipetic (Camaj 66), Osztrovka (Ponomarenko 76), Szőr, Bíró B. – Mesanovic (Molnár G. 66), Spasic (Soltész D. 66)
Vezetőedző: Révész Attila

Gyirmót: Hársfalvi – Szegi (Kiss N. 58), Hudák D., Csörgő, Helembai – Katona M. – Horváth R. (Hajdú 84), Madarász (Miknyóczki 58), Kovács D. (Hudák M. 58), Ugrai (Lányi B. sz) - Pyshchur
Vezetőedző: Tamási Zsolt
Gólszerző: Széles (1-0) a 11. , Pyshchur (1-1) a 16., Szőr (2-1) a 20., Mesanovic (3-1) a 23., Spasic (4-1) a 34., Chlumecky (5-1) a41., Cipetic(6-1) 67., Hudák D. (6-2) a 71., Kiss N. (6-3) a 83., Hudák M. (6-4) percben.


11. perc: Cipetic bal oldali szögletét követően a középen érkező Széles I. 4 m-ről a kapu bal oldalába fejelt (1-0).

16. perc: Madarász M. ívelt szabadrúgásból a jobb oldalról, Pyshchur 5 m-ről a kapu közepébe fejelt, a labda Kovács M. lábai között került a hálóba (1-1).

20. perc: Szegi nagy mentését követően a kipattanó labda a bal összekötőhelyénél érkező Szőr L. elé került, aki az átvételt követően 18 m-ről jobbal a kapu bal oldalába csavart (2-1).

23. perc: Jobb oldali hazai akciót követően Spasic készítette le a labdát a mögötte érkező Mesanovic elé, aki 6 m-ről ballal lőtt. A védőkön megpattanó labda az elvetődő Hársfalvi fölött a kapuba perdült (3-1).

34. perc: Ismét jobb oldali hazai akció után Spasic elé került a labda, aki 6 m-ről ballal, fordulásból a jobb felső sarokba lőtt (4-1).

40. perc: Bíró ívelt szabadrúgásból a jobb oldalról a kapuk elé, az érkező Chlumecky pedig 7 m-ről a bal felső sarokba fejelt (5-1).

53.perc:Cipetic cselezett befelé a jobb oldalról, majd tizenkettő m-ről ballal a kapu jobb oldalába lőtt (6-1).

67. perc: Horváth R. bal oldali beadását követően Hudák D. 7 m-ről fejelt a kapu közepébe. 6-2.

71. perc Hudák M. ívelt szabadrúgásból a jobb oldalról, a hosszú saroktól Hudák D. fejelte a labdát a berobbanó Kiss N. pedig 3 m-ről jobb külsővel lőtt a labdába, amit Kovács M. már csak a gólvonalról tudott visszahúzni (6-3).

83.perc: A hazai kapu előterében Hudák M. elé került a labda, aki 14-m-ről lőtt, a védőkön megpattanó játékszer a balra mozduló Kovács M. mellett a jobb alsó sarokba perdült.

 

Révész Attila: Minden mérkőzésből lehet és kell is tanulnunk. Az összeállítás terén is válasz lehet ez azoknak, akik mást szeretnének a pályán látni. Az első félidőben jó játékot nyújtottak a fiúk, amivel megalapozták a mérkőzést, szebbnél-szebb támadásaink voltak, remekbe szabott gólokkal. Szünet után elkövettük azt a hibát, amit nem szabad, elhittük,hogy már nyertünk,pedig még nem volt vége a találkozónak. A futballban nem csak labdával, hanem labda nélkül is jól kell játszani.

Tamási Zsolt: Szurkolói szemmel biztos, hogy látványos mérkőzés volt, ellentétes félidőkkel, főleg ami a mi csapatunkat illeti. Az első félidőben teljes zavarodottság, rengeteg hiba jellemezte a játékunkat, amin belül rövid idő alatt négy gólt is kaptunk. Szünet után a tartásunkért is játszottunk. A cserék jól szálltak be a mérkőzésbe és ekkor már kiegyenesedtünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában