Labdarúgás

2 órája

ETO - fontos pontokért Zalába + videó a 7-2-es győri győzelemről

Kisalföld.hu

Az ETO Zalaegerszegen folytatja szereplését az OTP Bank Ligában a válogatottmérkőzések miatt elrendelt bajnoki szünetet követően.

ETO
Szépe János, az ETO egyik kulcsembere Zalaegerszegen is szeretne örülni. Fotó: Nemzeti Sport

ZTE-ETO FC Győr

Zalaegerszeg, vasárnap, 15.15.

A feljövőben lévő zöld-fehérek számára fontos összecsapásnak ígérkezik a zalai fellépés, hiszen közvetlen riválisuk otthonában lépnek pályára. Az ETO jelenleg nyolc meccset játszott, akárcsak a nála egy ponttal kevesebbet gyűjtött Zete, egy esetleges győri siker esetén így némi lépéselőnyre tehetne szert a vasárnapi pályaválasztóval szemben. 
Ennek megfelelően elszántan készül a győri gárda, amely a legutóbbi négy találkozóján veretlen maradt az első osztályban. 

Jól dolgozott az ETO

Borbély Balázs, az ETO vezetőedzője: 

Hosszú hetünk volt, hiszen szombaton játszottunk utoljára, és most vasárnap fogunk pályára lépni. Hétfőtől már gőzerővel edzünk, szerencsére zökkenőmentes volt a felkészülésünk. Elégedett vagyok a heti munkával, nagyon jól dolgoztak a srácok, remélem, hogy ez Zalaegerszegen is megmutatkozik majd!

Az OTP Bank Liga, NB I 10. fordulójának további párosítása, szombat: Debreceni VSC–Paksi FC 15.00, Diósgyőri VTK–MTK Budapest 17.30, Újpest FC–Nyíregyháza Spartacus FC 19.30. Vasárnap: Kecskeméti TE–Puskás Akadémia FC 13.00, Ferencváros–Fehérvár FC 17.45. 
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában