Szabadidősport

2024.09.06. 11:32

Élénk az érdeklődés az MVM-Sopron Félmaraton Európa Futás iránt

Páder Vilmos

Fotó: femina

A patinás múlttal rendelkező Európa Futást hazánk uniós csatlakozása tiszteletére hívta életre a Soproni Városi Szabadidősport Szövetség. Az évről évre jelentős érdeklődést kiváltó rendezvényről Kósa Istvánt, a szövetség elnökét kérdeztük.

- Sopron, mint a leghűségesebb magyar város mindig nagy figyelmet fordít a múlt értékeinek megbecsülésére. Nagy pontossággal követjük a sportolási igény változásait és ahhoz igazítjuk a programjainkat. Az MVM Félmaraton Európa Futásra évről évre egyre több a jelentkező, ami a szövetség vezetésének örömteli gond. Idén október 6-án rendezzük a futóversenyt, amelynek útvonala a város legszebb részeit érinti. A résztvevők  választhatnak 7, 14 és 21 kilométeres táv megtétele között, melyet hitelesített útvonalon tehetnek meg. Minden versenyző rajtcsomagot és a táv teljesítése után egyedi tervezésű befutó érmet kap. A különböző távok első három helyezettjei serleget is átvehetnek - tájékoztatotta  a Kisalföldet Kósa István elnök.

Részletes tájékoztató megtalálható a szövetség honlapján. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában