Női kézilabda

2 órája

Az első pontjaira hajt a tavalyi bronzérmes mosonmagyaróvári csapat – videó

Fehérvárra látogat a Motherson Mosonmagyaróvár a női kézilabda NB I 3. fordulójában, ahol a legfontosabb feladat az lesz, hogy Tóth Eszterék megszerezzék első bajnoki pontjaikat. A találkozó szombaton 16 óra 30 perckor kezdődik a KÖFÉM Sportcsarnokban.

Kisalföld.hu

A mosonmagyaróváriak remélik, megszerzik első pontjaikat.

Fotó: mkcse.hu

Gyurka János együttese eddig két nagyon nehéz mérkőzésen van túl, ahol a tisztes helytállás volt a cél. Az ellenfelünknek ezzel szemben egy Vác elleni siker és egy budaörsi vereség van a háta mögött.

„Nagyon sokat tanultunk az ETO és a Fradi elleni mérkőzésből – mondta el Schatzl Natalie, az MKC balszélsőj. – Számunkra igazából most kezdődik a bajnokság, az első két találkozóra úgy is tekintettünk, hogy az még a felkészülés része volt. A Fehérvár ellen nagyon fontos lesz, hogy a saját játékunkat mutassuk meg és olyan tempót diktáljuk, amely megnehezíti az ellenfelünk dolgát. Nagyon bízom abban, hogy elhozzuk a két pontot idegenből.”

„Természetesen arra készülünk, hogy legyőzzük a Fehérvárt és megszerezzük első pontjainkat a bajnokságban – tette hozzá Lancz Barbora, a mosonmagyaróváriak jobbátlövője. – Mindent megteszünk azért, hogy a legjobbunkat tudjuk nyújtani, csak így lehetünk sikeresek. Az a legfontosabb, hogy a saját játékunkra fókuszáljuk és kihozzuk a maximumot magunkból.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában