Hihetetlen

2 órája

Újra az árvízi védekezést támadta Magyar Péter

Azzal vádolta a kormányt, hogy késve reagált a helyzetre.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A víz nem vár... Válts rendszert velünk, hogy időben érkezzen a segítség! – ezzel a mondattal és Magyar Péter fényképével kezdte ismét hirdetni a rendszerváltó kártyákat a Tisza Párt hivatalos oldala - vette észre a Magyar Nemzet.

A rendszerváltó tagságot népszerűsítő reklámban Magyar Péter ismét támadta az árvízi védekezést, 

többek között azzal vádolva a kormányt, hogy késve reagáltak az árvízhelyzetre. 

A képen Magyar Péter mögött homokzsákok sorakoztak, azt a hatást keltve, hogy a politikus és pártja bármilyen befolyással lenne az árvízi védekezésre.

Amint arról már korábban a Magyar Nemzet beszámolt, Magyar Péter és pártja már elkezdte építeni a narratívát, miszerint a Tisza Párt elnöke szervezi a hazai árvízi védekezést. Ezt állította a Tisza Párt EP-képviselője is. Az eddig kevésbé ismert Gerzsenyi Gabriella a közösségi oldalán tette közzé a beszédét, amelyben a magyar árvízi védekezéssel kapcsolatban azt mondta:

Mindeközben a közös felelősségérzet ritka szép megnyilvánulásaként Magyarország miniszterelnöke és az ellenzék vezetője, egyben képviselőtársunk és a TISZA Párt elnöke, Magyar Péter, egyaránt az árvízi védekezést irányítja.

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában