Labdarúgás

2024.08.28. 20:14

NB III – Öt kapott gólra csak kettőt tudott rúgni az ETO Akadémia

Az ETO Akadémia sima vereséget szenvedett a III. ker. TVE otthonában.

Kisalföld.hu

Szünet után állva hagyta a győrieket a hazai együttes.

Fotó: eto.hu

III. ker. TVE–ETO Akadémia 5–2 (2–2)

III. ker. TVE-sporttelep, 200 néző. V.: Drabon (Csákó, Bense).

III. ker: Hajagos – Buda, Fodor, Bekker, Vankó – Pálvölgyi (Zsembery, 81.), Hegyi (Szalka,46.) – Szabó M. (Erdei, 46.), Bence M. (Hosszú, 81.), Árva (Zajtai, 73.) – Barczi. Vezetőedző: Harmati Tamás.

ETO: Ruisz – Bíró, Csáki, Kulcsár, Deákovits (Selyem, 80.) – Kiss M. (Tollár, 71.) – Lawrenzo, Décsy, Bánáti (Herczeg, 60.), Rátonyi (Varga O., 72.), Farkas B. (Tarcsi, 60.). Vezetőedző: Nagy Ádám.

Gsz.: Fodor (5.), Bencze (35.), Bencze (54.), Árva (72.), Szalka (78.), ill. Bánáti (38.), Lawrenzo (45 +3.).

5. p: Vankó végzett el szabadrúgást a jobbösszekötő helyéről, 25 méterről, lövése a kapufáról kipattant, az érkező Fodor 5 méterről nem hibázott. 1–0.

35. p: A tizenhatoson menteni igyekvő Ruisz rosszul találta el a labdát, a labda Bence elé került , aki az üres kapuba talált. 2–0.

38. p: Jobb oldali beadás után felpörgött a labda, az érkező Bánáti jobbal a kapuba lőtt. 2–1.

45 +3. p: Röviden mentettek a hazai védők, Lawrenzo pedig a jobb alsó sarokba lőtt. 2–2.

59. p: Vankó végzett el szabadrúgást a bal oldalról, laposan középre adta a labdát, Bencze a bal alsó sarokba lőtt. 3–2.

71. p: Barczi követte meg az ETO jobb oldali védelmét, majd a hosszú oldalon érkező Árvához passzolt, aki nem hibázott. 4–2.

78. p: Zalka kényszerítőzött Benczével, a visszakapott labdát 8 méterről a léc alá vágta. 5–2.

Az első félidőben úgy tűnt megfordítja az eredményt az ETO, ám a 2. félidőben az óbudaiak focisulit tartottak az ETO akadémistáinak.

Jók: Bencze, Barczi, Fodor, Vankó, ill. Kiss M.

Harmati Tamás: – Boldogok vagyunk, mert megszereztük idei első győzelmünket az első félidőben jól futballozó ETO ellen, a 60. perctől már mi domináltunk, és akaratunkat érvényesítve akár nagyobb különbséggel is győzhettünk volna.

Nagy Ádám: - Az első félidőben futottunk az eredmény után, a hajrában utol is értük a hazai együttest. A második félidőt hatalmas helyzettel kezdtük, ám kimaradt az ordító lehetőség. Amennyiben bemegy, bizonyosan másképp alakul minden.

Vajda György

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában