Labdarúgás

2024.08.28. 20:51

NB III – Egy szemfüles találat döntött Sopronban

A második félidőben esett a döntő gól, a soproniak hazai pályán kaptak ki.

Kisalföld.hu

FC Sopron–Érdi VSE 0–1 (0–0) 

Sopron, 500 néző.  V.: Holczbauer.

FC Sopron: Luisser – Auer, Bokor, Bolla, Kun (Fábiánkovics, 73.) – Fendrik (Reseterics, 17.), Szilágyi, Weisz (Végh, 64.), Somogyi (Kocsi, 73.) – Szabó T., Szabados (Sipőcz, 64.). Vezetőedző: Bücs Zsolt.

Érd: Tóth G. – Kárász (Gyurácz, 80.), Kertai, Gál, Pintér (Németh G., 66.) – Morvai, Göbölyös, Farkas (Loboda, 89.), Juhász – Dorogi (Rétfalvi, 89.), Suszter. Vezetőedző: Domján Attila.

Gsz.: Schuszter.

67. p: Schuchter a védelem és kapus hibájából közelről a kapu közepébe lőtt. 0–1.

Az első félidőben mindkét csapat támadólag lépett fel, de sok hibával játszottak. A második játékrészben sem változott a játék képe, volt helyzet mindkét kapu előtt, de a szemfüles vendégcsapat talált egy gólt és ezzel elvitte a három pontot. Igazi gólhelyzet csak a 46. percben volt, Szabó Tamás 17 méteres lövését a jobb alsó sarokból ütötte ki a vendégek kapusa. A mérkőzés végén sportszerűtlenül az érdiek hergelték a soproni játékosokat és nézőket, ebből kakaskodás alakult, amit a játékvezető nehézségek árán, de megoldott.

Bücs Zsolt: – Az Érd azt játszotta, amire számítottunk, a bunkerfoci ellen nem találtuk meg az ellenszert. Fendrik sérülése megroppantotta a csapatot. Szenvedély nélkül nem lehet mérkőzést nyerni és ez ezúttal bennünk nem volt.

Páder Vilmos

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában