Labdarúgás

2024.08.26. 08:20

Megyei foci - Idegenben győzött a DAC Nádorváros és a Kapuvár is + edzői nyilatkozatok, tabella, fotók, videó

Szünet után gólokkal büntetett a Ménfőcsanak.

Kisalföld.hu

Ménfőcsanak-Győrújfalu

Fotó: Krizsan Csaba

Lavill-Ménfőcsanak–Győrújfalu 2–0 (0–0) 
Ménfőcsanak, 150 néző. V.: Jakus M. 
Ménfőcsanak: Varga R. – Bartal, Kalmár (Buruzs), Béres, Puskás, Németh M., Fekete, Vajda, Bergendi, Nagy L. (Kelemen), Horváth A. (Korsós). Edző: Nemes Ferenc. 
Győrújfalu: Huszár – Varga M., Németh M., Kutich, Szekeres (Balogh), Nagy M. (Bartalos), Farkas (Ditrich), Takács, Simay, Jaczkó, Takács J. (Horváth B.). Edző: Pozsonyi Márk. 
Gsz.: Németh M., Fekete. 

Két pont nélküli csapat mérte össze az erejét a mérkőzésen, ahol közepes színvonalú mezőnyjátékkal múlatták az időt az első félidőben. Az ivószünetig a kapusoknak alig akadt dolguk, később azért valamit élénkült a játék, de gól nem esett. 
Szünet után nagyobb sebességre kapcsolt a Ménfőcsanak, gyors egymásutánban kétszer is nagyot kellett tornásznia a vendégkapusnak. Az 54. percben aztán már meglett ennek az eredménye is, amikor Németh M. balról, 17 méterről nagy gólt ragasztott a bal felső sarokba. 1–0. A 71. percben egy buktatás után büntetőhöz jutott a Ménfőcsanak, melyet Fekete Sz. biztosan értékesített, amikor a bal alsó sarokba lőtte a labdát. 2–0. Az utolsó negyedórában mindkét oldalon adódott még egy-egy lehetőség, de a helyzetek mindkét oldalon kimaradtak. Közepes iramú, de alacsony színvonalú mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó Ménfőcsanak megérdemelten tartotta otthon a három pontot. 
Jók: Varga R., Béres, Fekete, ill. Huszár, Varga M. 
Nemes Ferenc: – Helyenként jó játékkal többet tettünk a győzelemért. Úgy gondolom, megérdemeltük a győzelmet. 
Pozsonyi Márk: – Gyengén kezdtük a mérkőzést, de aztán fölénybe kerültünk, a szünet előtt és után is ziccereket hagytunk ki, amit góllal büntetett az ellenfél. Ezt követően aztán már nem tudunk javítani. 

Győrújbarát–DAC Nádorváros 0–2 (0–0) 
Győrújbarát, 200 néző. V.: Péter G.
Győrújbarát: Koncz – Nyíregyházki, Gál I., Czanik, Pintér M., Rózsavölgyi, Tar P. (Paár) Posta, Bagó, Varga J., Samodai (Szabó Sz.). Edző: Tenk Balázs. 
DAC: Németh Bence. – Vadász V., Vaganjan, Lengyel M. (Csonka-Rajky), Széles, Domján, Peisser, Virág (Bata), Madarász, Póczik, Németh Benjamin (Gerencsér). Edző: Mayer János. 
Gsz.: Vadász, Domján. 
A hazai csapatnak a mezőnyfölényét nem sikerült gólra váltani, még büntetőből sem. A vendégek fegyelmezett védekezése és jó helyzetkihasználása győzelmet ért. 
Jók: Czanik, Posta, ill. mindenki. 
Tenk Balázs: – Ezt a mérkőzést már nehéz lesz helyrehozni. 
Mayer János: – Remek csapat otthonában megfogtuk azt a mérkőzést, amit tízből egyszer sikerül. Megdolgoztunk a győzelemért. 

Rajczi Beton-Fertőszentmiklós–Intertech-Kapuvár 1–3 (0–1) 
Fertőszentmiklós, 100 néző. V.: Imre B. 
Fertőszentmiklós: Kovács Á. – Németh B., Bognár-Barzsó, Halász G. (Fodróczy), Csányi (Ábrahám), Németh P., Farkas B. (Horváth S.), Orbán, Csikai (Tóth F.), Nagy M., Kirják. Edző: Rozmán László. 
Kapuvár: Gruttó – Kalmár D., Farkas Z., Árki (Böcskör), Winkler (Schillinger D.), Kelemen M., Purt, Sárándy (Molnár M.), Kapa Márkó, Schillinger R., Baranyai (Kapa Martin). Edző: Varga Péter. 
Gsz.: Csányi, ill. Farkas Z. (2), Purt. 

Nagy mezőnyfölényben játszott a Kapuvár, de az első félidőben a hazaiaknak is voltak helyzeteik. A vendégek érvényesítették nagyobb tudásukat. 
Jók: Kovács Á., Orbán B., Bognár L., ill. Sárándy, Kalmár D., Purt, Molnár M. 
Rozmán László: – Csak dicséret illeti a játékosainkat a hősies védekezésért, de ennyi különbség mindenképp volt a két csapat között. 
Varga Péter: – Bosszús vagyok, hogy ezen a mérkőzésen gólt tudtunk kapni, és számolatlanul hagytuk ki a helyzeteket. Gratuláció csak az eredmény miatt jár a csapatnak, ennél sokkal több kell a jövőben. 

Győrszentiván–Üstökös FC Bácsa 2–2 (0–2) 
Győrszentiván, 200 néző. V.: Konkoly Z. 
Győrszentiván: Szabó K. – Farkas, Sáhó, Imre, Horváth B. (Csemez), Böcz (Takács P.), Szabó P., Tóth R., Kovács L. (Kenyeres), Kiss B. (Bonnyai), Gombos M. (Nagy D.). Edző: Kovács Zsolt. 
Bácsa: Klement – Halász (Bartossik), Pasztendorf (Bella), Gelencsér, Tankovics (Reizinger), Rigó, Serfőző, Nagy M., Horváth Á., Szabó K. (Ferenczi), Bauer. Edző: Germán Ferenc. 
Gsz.: Szabó P., Csemez, ill. Pasztendorf, Tankovics. 
Kiélezett mérkőzésen igazságos döntetlen született. 
Jók: mindenki, ill. senki. 
Kovács Zsolt: – A csapat óriási szívről tett tanúbizonyságot, padlóról felállva, kétgólos hátrányból egy nagyszerű ellenféllel szemben szereztünk értékes egy pontot. Isten éltesse Erzsi nénit! 
Germán Ferenc nem nyilatkozott. 

A Credobus Tehetségközpont–Koroncó, a Hegykő–Abda-VVFK Bau, a Davita Food-Gönyű–Mezőörs és a Csorna–Vitnyéd mérkőzéseket később rendezik. 

A bajnokság állása

 1.Bácsa3210837
 2.Kapuvár3210737
 3.Mezőörs2200736
 4.Abda2200306
 5.DAC3201316
 6.Koroncó2110734
 7.Csorna2101813
 8.Vitnyéd2101323
 9.Győrújbarát3102673
 10.Ménfőcsanak3102233
 11.Gönyű2101243
 12.Hegykő2101133
 13.Fertőszentmiklós3102383
 14.Győrszentiván30122121
 15.Mosonmagyaróvár II2002140
 16.Győrújfalu3003170

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában