Labdarúgás

2024.08.02. 09:36

Gólokkal hálálná meg a bizalmat a Gyirmót fiatal csatára

A Gyirmót FC Győr nyáron szerződtetett ukrán támadója, Oleksandr Piscsur a Merkantil Bank Liga 1. fordulójában, a Soroksár SC elleni mérkőzés 84. percében szerzett találatával a csapat 2–1-re nyert. 

Kisalföld.hu

Fotó: gyirmotfc.hu

„Nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam a meccsen, köszönöm az egész stábnak, a csapatnak. Annak is örülök, hogy tudtam segíteni és gólt is tudtam rúgni” – nyilatkozta a játékos a klub honlapján. 

A 204 centis magasságával az NB II-es mezőny legmagasabb futballistájának számító Piscsur nem meglepő módon vasárnap fejjel szerezte a győztes találatot. 

„A meccs előtt éreztem, hogy gólt tudok majd rúgni, és ez így is történt. Ezért boldog vagyok” – fogalmazott a hórihorgas csatár, akit a játékostársai a neve és a magassága kapcsán Picurnak szólítanak. 

A Gyirmót az újabb három pont megszerzésében bízik a hétvégén. Ez nem ígérkezik könnyűnek a tavaly még NB I-es Mezőkövesd ellen. 

„Még több győzelem, még több gól, ezek a céljaim az idényre. Remélem, a Mezőkövesd ellen is nyerni fogunk” – fogalmazott a magyarul is beszélő játékos. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában