Labdarúgás - MOL Magyar Kupa

2024.08.25. 10:56

A Mezőörs érvényesítette a papírformát

Igazi kupahangulatú mérkőzést játszott a két csapat.

Kisalföld.hu

Mezőörs-Abda 2-0 (1-0)
Mezőörs, 150 néző. V.: Büki.

Mezőörs: Somogyi - Böröczky, Kerékgyártó, Szántó (Simigla), Tóth L., Zámbó, Végh T. (Kreicz), Nagy K., Molnár T., Dávid (Simon), Papp Sz. Edző: Bohner Roland.
Abda: Csáktornyai - Tóth K., Éri, Maidics (Winkler), Babayigit (Tóth E.), Balogh L., Kovács Á., Wágenhoffer, Kerékgyártó, Jász, Kovács B. Edző: Szűcs Gergely.
Gsz.: Szántó, Kreicz.

Igazi kupahangulatú mérkőzést játszott a két csapat. Harcos, kezdeményező volt mindkét fél, nyíltan felvállalták a nagy meleg ellenére a támadásokat. A hazai csapat a második félidőben jobban tudta értékesíteni a kialakított helyzeteket.

Bohner Roland: - Óriási hőség rányomta a bélyegét az első félidőre. A második játékrészben több komoly lehetőség is adódott számunkra, amivel már hamarabb is lezárhattuk volna a mérkőzést, de egy kupasorozatban a legfontosabb a továbbjutás.

Szűcs Gergely: - Úgy gondolom, hogy sikerült felvenni a játék ritmusát egy nagyon jó erőkből álló hazai csapat ellen. Óriási gratuláció a srácaimnak és további sok sikert kívánok a Kupában és a bajnokságban is a Mezőörsnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában