Labdarúgás

2024.06.25. 18:40

Váratlan fordulat az ETO-nál - Távozik a sportigazgató a győri zöld-fehérektől

"Június 30-án lejár eddigi sportigazgatónk, Köteles László szerződése, amelyet klubunk vezetősége nem hosszabbít meg, így a szakember távozik" - közölte az ETO FC Győr hivatalos oldalán. Mint ismert, az ETO FC Győr a másodosztályban szerzett ezüstéremmel kivívta a jogot, hogy a következő szezonban újra az NB I-ben játszhasson.

Kisalföld.hu

Köteles László feladata véget ért az ETO-nál. Fotó: ETO FC Győr

"Az egykori kiváló hálóőr, Köteles László 2023. március 1-én állt munkába, és lett az ETO sportigazgatója. Akkor a szezon hátralévő részében az volt a feladata, hogy felmérje, kik azok a játékosok, akik a komoly célokért küzdő ETO erősségei lehetnek a következő szezonban, emellett már kereste azokat a futballistákat, akik komoly erősítést jelenthetnek a jövőben, és akikkel csapatunk kivívhatja a feljutást.

Tavaly nyáron jelentős erősítés történt a keretünkben, amiben Kötelesnek rengeteg munkája volt. Ez a munka a szezon végén kifizetődött, ugyanis az ETO kilenc év után visszajutott az élvonalba és a következő szezont a legjobbak között kezdheti meg.

A szakember szerződése a szezon végeztével lejár, melyet nem hosszabbítunk meg, így Köteles László távozik.

Köszönjük szépen a munkáját, sok sikert kívánunk a labdarúgásban és a magánéletben egyaránt!" - áll a győri zöld-fehérek közleményében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában