Nagy fogásnak tűnik

2024.01.04. 16:49

Gólerős csatár érkezett az élvonalba igyekvő ETO FC-hez

Csütörtök délután jelentette be az ETO, hogy a Honvéd korábbi közönségkedvenc labdarúgója, Nenad Lukic, a győri zöld-fehérek játékosa lett.

Kisalföld.hu

Fotó: eto.hu

A 31 éves szerb csatár a kispestieknél első idényében 32 bajnokin 15, második szezonjában 29 NB I-es meccsen 13 gólt szerzett, s ezzel a teljesítményével mindkét évben a legjobb három góllövő között végzett.

Lukic a Honvédtól való távozása után Kínába igazolt, ahol a Csangcsun Jataj szerződtette, onnan érkezett az ETO-hoz, ahol másfél éves szerződést írt alá. A hazája nemzeti csapatában két alkalommal pályára lépő befejező csatár nagy erőssége lehet a győri együttesnek.

Boldog vagyok, hogy Győrben folytathatom a pályafutásom. Nagyon szimpatikus volt az a jövőkép, amit a vezetőség felvázolt számomra. Nagy klubhoz kerültem, melynek komoly ambíciói vannak. Jelenleg a másodosztályba érkezem, de hiszem, hogy együtt szép eredményeket érhetünk el

 – nyilatkozta új klubja honlapján a hazája nemzeti csapatában két alkalommal pályára lépő befejező csatár.

Köteles László sportigazgató biztos benne, hogy a rutinos támadó gólokkal és jó játékkal fogja segíteni a csapatot céljai elérésében.

"Nagyon örülök, hogy sikerült összehozni ezt az igazolást. Lukic személyében egy kiváló csatárt tudtunk megszerezni, aki amellett, hogy a pályán nagyon hatékony, azon kívül is kiváló karakter és csapatember. Nagy segítségünkre lesz céljaink elérésében, sokat várunk tőle az ETO színeiben" – mondta Köteles László.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában