Régi és új vezetők

2 órája

Új polgármesterek a Rábaközben

A Rábaközben húsz településen változás történt és új polgármester lép hivatalba. Harminckilenc önkormányzatnál a korábbi vezető irányítja a közéletet.

Cs. Kovács Attila

A Rábaközben új polgármestere van Babótnak, Nyikos Gábor. Barbacson is váltás történt, Horváthné Matatics Krisztina kezdi a munkát. Bodonhelyen Szabó Szilvia kapott bizalmat, Bősárkányban Takács László, Cirákon Lukácsi Gyula. Váltás történt Edvén is, Nagy Gábor lett a polgármester. Egyeden Németh Gábor, Farádon Németh István, Kapuváron Horváth László, Jobaházán Csapó Zoltán, Kisfaludon Szabó-Kovács Szabina, Markotabödögén Meleg Gáborné, Páliban Nagy István az új településvezető.

Rábasebesen is változás van, Pető Zsoltnak hívják az új polgármestert. Rábaszentmihályon időközi választás volt a június 9-i szavazategyenlőség miatt. A megismételt voksolást Németh Balázs nyerte meg. Szanyban Legler Andrea irányítja októbertől a falut, Szilban Horváth Barbara, Szilsárkányban Kéri Károly. Vágon Hockstock Dániel az új polgármester, Vásárosfalun Takács Ottó.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában