Keresi őket a rendőrség

2024.09.09. 12:48

Rollerrel ütötték el a kerékpárost Győrben, majd szó nélkül távoztak - fotó

Rollerral közlekedett Győrben, a Szövetség utcában egy férfi szeptember 1-jén este fél 6 körül egy női utasával. A sofőr a jármű sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg, és neki ütközött a vele szemben szabályosan közlekedő kerékpárosnak. A balesetben mindkét jármű felborult, a kerékpáros megsérült.

Kisalföld.hu

A Győri Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen folytat büntetőeljárást segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt. 

Rollerrel ütötték el a kerékpárost Győrben, majd szó nélkül távoztak
Rollerrel ütötték el a kerékpárost Győrben, majd szó nélkül távoztak
Fotó: Forrás: police.hu

 

Az esetet követően a rolleres személyek felálltak, majd bejelentés, és adataik hátra hagyása nélkül távoztak a helyszínről úgy, hogy a szemmel láthatóan sérült biciklisnek nem segítettek –számolt be az esetről a police.hu.

 

A rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a fenti bűncselekménnyel, vagy az elkövetők kilétével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi utca 54.), illetve névtelenség megőrzése mellett hívják a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96/417-329-es telefonszámon.

Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számokon is.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában