Teljes pályazár

2023.09.21. 11:19

Felsővezeték szakadás történt az M1-es autópálya felett, késnek a vonatpótló buszok is

Felsővezeték szakadás történt az M1-es autópálya felett Tatabánya térségében, melyet azonnal javítani kell - közölte az MKIF Zrt.

Kisalföld.hu

Illusztráció -

Forrás: Kisalföld Archív

Fotó: Rákóczy Ádám

Frissítés: A Mávinform azt közölte az MTI-vel, hogy a győri fővonalon a pótlóbuszok közül az eredetileg az M1-es autópályán közlekedő járatoknál jelentősen hosszabb menetidőre, késésekre kell számítani, ez érinti a Budapest-Kelenföld és Tatabánya közötti közvetlen IC pótlóbuszokat, valamint a Budaörs és Tatabánya közötti, csak bicskei megállással közlekedő X10-es pótlóbuszokat.

Az autópálya lezárása miatt az 1-es főúton és a környező alsóbbrendű utakon is torlódások várhatók, ezért a Budaörs és Tatabánya közötti S10-S12-es pótlóbuszoknál is hosszabb menetidőre kell számítani. A közúti torlódások és a terelt hosszabb útvonal miatt nagyobb késéssel közlekedő pótlóbuszokról a csatlakozást nem minden vonatnál biztosítják, hogy a vonatok önálló útvonalán a menetrend kiszámítható maradjon - közölte a vasúttársaság.

11.25 - Szeptember 21. -én, az E.ON Zrt. kérésére és a rendőrséggel együttműködve pályazárt vezetnek be várhatóan 13.30-kor, körülbelül 30-60 perc időtartamra.

13 órától már csak egy sávon haladhat a forgalom, mind a két irányba. A pályazár mind a Budapesti, mind az Hegyeshalom felé vezető oldalt érinti. Érdemes kerülő utakat használni, Győr felé a Szárligeti csomópontnál lehajtani, majd visszatérni Tatabánya-Óváros csomópontnál. Budapest felé Tatabánya-Óváros csomópontnál érdemes elhagyni a pályát, majd visszatérni a Szárligeti vagy Bicskei csomópontnál.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában