Elismerik a kórházi dolgozókat

2 órája

Egy kártya, ami egyre több kaput nyit ki

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház (PAEOK) nem csupán Győr legfontosabb közintézménye, de egyben a város egyik legnagyobb munkáltatója. A több mint 2600 főt foglalkoztató intézmény vezetése komoly figyelmet fordít arra, hogy az áldozatos, felelősségteljes munkát végző egészségügyi dolgozóinak megkönnyítse.

Kisalföld.hu

Forrás: PAEOK

Fotó:

Mi az a Petz Prémium Kártya?

A kórház munkavállaló központú szemlélete az alapja, hogy a kulturált lakhatás, a munkahelyi parkolás vagy a kedvezményes étkezés lehetőségei mellett egyéb előnyöket is élvezzenek az intézmény dolgozói.

Egy évvel ezelőtt korszerű és sokszínű szolgáltatásegyüttes született: ez a Petz Prémium Kártya, azaz a PPK. A kártya a kórház valamennyi dolgozója által igénybe vehető munkatársi kedvezménycsomagra érvényes, amely Győr (vagy éppen Budapest) megjelölt intézményeiben, üzleteiben, szolgáltatásaihoz használható.

A papír-írószertől a Fővárosi Nagycirkuszig

A PPK születésekor a kórházban munkacsoport jött létre: olyan konkrét kedvezmények lehetőségeit vették sorra, amelyek a dolgozók számára komoly értéket képviselhetnek. Ezt követte az adott szolgáltatókkal, illetve kedvezményt felajánlókkal való kapcsolatfelvétel, majd a hivatalos megállapodások megkötése.

Mindezek eredményeként a PAEOK munkatársai a gasztronómiától kezdve az autóvezetői tanfolyamig, a barkácsbolttól a papír-írószeren keresztül a keleti gyógynövénykészítményeken át a szépségápolási, sportolási és kulturális lehetőségekig több mint 35 helyen kaphatnak 10, 20, 25 vagy éppen 50 százalékos kedvezményt. A szolgáltatások döntően Győrben vehetők igénybe, de számos fővárosi kulturális rendezvényre is érvényesek.

Hogy a PPK-kedvezmények minél könnyebben elérhetőek legyenek, a kórház dolgozóinak nem kell egyebet tenniük, mint kórházi belépőkártyájukat felmutatni az adott szolgáltatás igénybevételekor. A munkahelyi belépőkártya tehát valamennyi elfogadóhelyen Petz Prémium Kártyaként funkcionál.

A kultúrának sem közömbös az egészségügy

A győri egészségügyben tevékenykedők munkáját a helyi kulturális intézmények hosszú ideje nyilvántartják, elismerik. Így a kórház nemrégiben több nagyszerű programra - koncertre, hangversenyre és színházi előadásra – kapott tiszteletjegyeket.

Kórház és munkahely megítélése együtt javulhat

A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház elkötelezett amellett, hogy munkatársai számára olyan szolgáltatásokat nyújtson, amelyek elősegítik speciális munkaerőpiaci helyzetük javítását. A több juttatást nyújtó munkahely pedig nem csupán nagyobb vonzerőt képvisel a munkaerőpiacon, de növelheti a dolgozók lojalitását, elégedettségét is.

Minden támogatás elismerést jelent és köszönetet érdemel

Mindezek mellett örömteli tény, hogy a Petz Prémium Kártya első évében ilyen sokan ajánlották fel valóban értékes kedvezményeiket, elismerve és megbecsülve ezzel a kórházi dolgozók áldozatos, fáradtságot nem ismerő munkáját. Egyaránt szép példája ez a társadalmi felelősségvállalásnak és a közösségépítésnek. Minden jel arra mutat, hogy a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház egyszerre vívhatja ki munkatársai elégedettségét és a város cégeinek, vállalkozásainak rokonszenvét, megbecsülését.

Az intézmény vezetése és dolgozói (azaz a Petz Prémium Kártya rendszeres használói) egyaránt köszönetüket fejezik ki a támogatók által eddig felajánlott, folyamatosan igénybe vehető kedvezményekért. 

A kórháznak további lelkes támogatókat, a Petz Prémium Kártyának pedig sok elégedett felhasználót kívánunk!  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában