Kooperáció

2024.07.21. 18:53

A "Kocka" ahol az Audi Hungaria mérnökei virtuális járművet fejlesztenek

Az épület, már csak emlékeinkben őrzi Győr egykori élelmiszeriparának ikonikus helyszínét, a Győri Keksz- és Ostyagyárat. A „Kocka” azonban valóban megmaradt tisztelegve a város gazdaságának, amely jelenét és jövőjét a jármű- és tudásiparban építi. A következőkben feltárulnak a Science Park, valamint az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem új tudományos kooperációjának titkai.

Kisalföld.hu

Forrás: Audi Hungaria

Az Audi Hungaria Járműfejlesztésének HIL modell-csapattagjaival,  köztük Amro Khaleddel, Hana Salamehhel, Puter Gergővel és Lennert Józseffel készült beszélgetésből megismerhetjük a csapat munkáját, azt, hogy miért fontos a járműfejlesztés tevékenysége szempontjából a virtuális tesztelés? Mely előnyökkel jár a Hardware-in-the-Loop (HiL) szimuláció? És arról is szó esik, hogy kerültetek audisként Győr belvárosába, a Kockába.

Mint kiderült, a 14 főből álló, nemzetközi csapat valós idejű számítógépes modellépítéssel és tesztekkel foglalkozik. Egy virtuális járművet fejlesztenek az AUDI AG megbízásából, melyhez különböző komponenseket tesztelnek szimulációk segítségével. 

Erről az érdekes, izgalmas, és a jövő járműgyártását meghatározó munkáról bővebben ITT>> olvashatsz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában