kisalfold.hu podcast

2024.09.16. 09:00

Kocsmatúra Varga Viktóriával - Sörpremierrel érkezik Győrbe ismét az Oktoberfest

Hamarosan kezdődik Győr legnagyobb sörünnepe a bajor ihletésű Oktoberfest Kocsmatúra Győrben, ennek apropóján volt stúdiónk vendége Varga Viktória szervező. Idén szeptember 21 és október 6 között ihatunk 11 helyszínen a város szívében pohár áron korsó söröket.

Simon Roberta

- Ne lepődjenek meg, ha kínáló pultjainkkal fel-fel bukkanunk a város pontjain. A Lima Pubban készülünk igazi német festbier-ekkel és limitált bajor menüvel, illetve már az első napon egy sörpremierrel vágunk bele a két és fél hetes programsorozatnak. A győrújbaráti Vaskakas Sörfőzde elkészítette az összes helyszínre az idei fesztivál sörét, ami szintén müncheni ihletésű. A legnagyobb újdonság pedig, hogy idén lesz a zárónapon vezetett kocsmatúra is! - jelentette be Varga Viktória.

Varga Viktória szervező volt Simon Roberta újságíró vendége. 

Emellett számos sör és ételkostóló, kocsmajátékok, bajnokságok, valamint táncház várja az érdeklődőket a Mandala Lounge udvarán, az Ambróziában, a Bar of Legendsben, a Csillag presszóban, a Lima Pud and Hostelben és Radó szigeten is, illetve a Komédiás étteremben, a Fűszeresben, a Shadow és a Vendelin Pubokban, valamint a Kozi Drink Bárban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában