Mozgás

8 órája

Idén utoljára gurult a város: több mint félezren tekertek két keréken Mosonmagyaróváron - fotók

Idén utoljára szervezték meg a Gurul a város programot: ezúttal a Flesch Központtól startolt a közös kerekezés, az idei negyedik alkalomhoz is több mint ötszázan csatlakoztak.

Mészely Réka

Fotó: Kerekes István

Szombaton negyedszer hívta a Flesch Központ a Gurul a város programra a kerékpározás szerelmeseit. Ezúttal a Flesch Központnál gyülekeztek azok a kerékpárosok, akik a közös mosonmagyaróvári tekeréshez kívántak csatlakozni. Ismét sok barát, család tekert együtt. 

A Flesch Nonprofit Kft. munkatársainak tájékoztatása szerint ezúttal is mintegy félezren csatlakoztak a programhoz. Az Aranyossziget utca–Szent István király út–Hild János tér–Alkotmány utca–Barátság utca–UFM-aréna–Halászi út érintésével érkeztek vissza a Flesch-központhoz. A program végén lehetett beváltani a „Gurulójegyeket” a Flesch-parkolóban felállított sátrak valamelyikében, annak függvényében, hogy ki hány alkalommal vett részt a programon. Akik négyszer is csatlakoztak, tombolát is kaptak, melyen egy női és egy férfi biciklit sorsoltak ki. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában