Diákok kutattak

2024.08.02. 13:00

Méltatták az űrkutatást Sopronban

Kisalföld.hu

Az Eötvös József Evangélikus Gimnáziumban az elmúlt tanévben is rendeztek digitális projekt-hetet a 9–11. évfolyam részvételével, melynek témája az űrkutatás volt. Az elkészült munka a Külgazdasági és Külügyminisztérium Űrpolitikáért és Űrtevékenységért Felelős Főosztályára is eljutott, ahol méltatták a diákok munkáit. 

– Nagy örömmel és érdeklődéssel tekintettük meg a projektmunkákat. Külön öröm számunkra, hogy a soproni Eötvös József Evangélikus Gimnázium, Egészségügyi Technikum és Művészeti Szakgimnázium tanulói ilyen elkötelezetten és kreatívan merültek el az űrkutatás témájában. Az elkészült munkák valóban színvonalasak és alaposak, mind azt bizonyítják, hogy diákjaik nagy lelkesedéssel és érdeklődéssel dolgoztak. A projektmunka során készült kisfilm pedig méltó lezárása ennek az izgalmas és tanulságos hétnek – írták a diákok teljesítményéről. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában