Díjazás

2024.07.13. 11:00

A legeredményesebb tanulókat jutalmazták Mosonmagyaróváron

A Fekete István Általános Iskola a tanévzáró ünnepélyen, a ballagáson és a Fekete István Alapítvány Díjkiosztó Gáláján jutalmazta a legeredményesebb teljesítményt nyújtó tanulóit.

Mészely Réka

A képen balról jobbra: Meszlényi Éva tanítónő, Csehi Dániel, Dohovics ­Laura, Horváth Áron, Farkas Brendon, Szócsin Helga és Molnár Fanni.

A Fekete István Alapítvány kitüntetéseit valamely területen elért kiemelkedő verseny­eredményeikért kapták a tanulók. A kuratórium döntése értelmében „Az év tanára” címet Meszlényi Éva tanítónő nyerte el. Az alapítványi díjat Csehi Dániel 8. osztályos, a „Jó sportoló” díjat három végzős diák, Dohovics Laura, Horváth Áron és Farkas Brendon, a „Kis Művész” díjat Szócsin Helga 6. osztályos, a „Kis Nyelvész” díjat pedig Molnár Fanni 4. a osztályos tanuló vehette át. 

Elismerő oklevélben részesültek a nyolc éven át kitűnő tanulmányi eredményt elérő tanulók: Angyal Levente és Rácz Noel. 

Márkusné Hardi Gabriella igazgatónő örömmel adta át a Honvédelmi Minisztérium „Magyarország jó tanulója, jó sportolója 2023” elismerő oklevelét Dohovics Laura és Jambor Viktor 8. b osztályos tanulóknak. 

A „Fekete István Általános Iskola Büszkesége” emlékplakettet kitűnő tanulmányi eredménye, példás szorgalma és versenyeken elért eredményei alapján Dohovics Laura kapta.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában