Oxygen Music Aréna koncert

1 órája

Táncoljunk, ahogy a kilencvenes években! - Dr. Alban hamarosan Győrben koncertezik

Dr. Alban, az Oxygen Music Aréna koncert egyik sztárja, aki az Oxygen Music meghívására érkezik novemberben Győrbe, az Audi Arénába. Mellette egy másik világsztár, La Bouche is fellép, mellé pedig magyar zenészek is jönnek: a Magna Cum Laude, a Bon-Bon és az AD Studio is a színpadra áll.

Kisalföld.hu

Az ősz várva várt bulijának ígérkezik az Oxygen Music Aréna Koncert Győrben. Felvételünkön a svéd világsztár, Dr. Alban.

Fotó: Dom

Ugye, ott van a fülünkben a Sweet Dreams és a Be My Lover? A One Love és az It’s My Life? A nyáresti diszkók hangulata, amikor tényleg mindenki táncolt? A kilencvenes években, tinédzser éveinkben járunk, amikor Álmainkban Amerika visszaintegetett, minden olyan volt, mint Valami Amerika, és hittük, hogy Páratlan párosok vagyunk mi ketten. A halkan szólt a Vidéki sanzon, és bár kimondani nem mertük, de a tekintetünkkel üzentük, hogy Válassz engem!

Dr. Albant úgy ismertük meg a kilencvenes években, hogy egy svéd fogorvos, aki Nigériában született és Svédországba költözött. Stockholmban indította el zenei pályáját, s a dalait egy világ imádja. A zenei szakmát egyébként a nyolcvanas években kezdte, s 1990-ben futott be világszerte a Hello Africa című dalával. Jelenleg is Stockholmban lakik, a svéd zeneipar kiemelkedő alakja: énekes, zenei producer. Kedvelt stílusai a jól ismert eurodance, a hip-hop, a reggae és a dancehall. Csupa-csupa olyan zene, amelyekkel november 16-án kirúgják a győri AUDI Aréna oldalát!

Az Oxygen Music munkatársa ennek apropóján készített a kilencvenes évek zenei ikonjával egy exkluzív interjút, aki elárulta: a mai napig rengeteg nemzetközi fellépést vállal. Ennek köszönhető, hogy Győrben is találkozhatnak vele az érdeklődők 2024. november 16-án az Audi Arénában.

Portálunk hamarosan közli a videós interjút a Győrbe érkező Dr. Albannal.

További részletek és jegyvásárlás itt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában