Krimi

3 órája

Halál a mélygarázsban: már csak egy életet menthettek meg a rendőrök (videó)

MW

Ezt az ebet sikerült megmenteniük az egyenruhásoknak, a kép már az állatmentők bázisán készült

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság/Facebook

Egy olasz állampolgár értesítette a rendőröket, amikor autóba zárt kutyákra lett figyelmes egy budapesti szálloda mélygarázsában. A betelefonáló is ott parkolt a kocsijával, és azonnal egyértelmű volt számára, hogy valamit tenni kell – írta meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság közösségi oldalára hivatkozva a Tények.

A helyszínre érkező egyenruhások nem tudták elérni az autó tulajdonosát, így betörték az ablakot. A két állat közül az egyik a csomagtartóban volt, és bár rossz állapotban volt, lassan feltápászkodott, ám társa szervezete a fülledt utastérben feladta a harcot, és az amerikai bully elpusztult.

A négylábúak gazdái elmondták, hogy előző nap egy versenyen voltak Ausztriában, és hazafelé úton szálltak meg a hotelben. Kiderült, eddig is rendszeresen a kocsiban hagyták a kutyákat, vizet tettek ki nekik, illetve ujjnyira lehúzták az ablakot, a módszer idáig mindig bevált.

A tulajdonosokkal szemben állatkínzás miatt indult eljárás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában