Tökéletes harmónia

1 órája

Győrzámolyi rönkház: szerelem első látásra

A rusztikus, borovi fenyőből, ácsolt technológiával készült ingatlan séta távolságra van a központtól és a Duna-parttól egyaránt. A kert csodás, a ház 67 négyzetméteres, kétszintes és még a tágas garázs is rönkből épült. Ahogyan egy ilyen rönkháztól elvárható, van kandalló is, a bútorok és berendezések is tökéletes harmóniában vannak. Utóbbiakra alkudhat is!

“Beleszeretős... Csodálatos.... Autentikus... Otthonos.... Praktikus... és még sorolhatnám, de a képek önmagukért beszélnek! Igazi ritkaságot kínálunk MOST megvásárlásra!

A rusztikus rönkökből készült családi ház Győrzámoly nyugodt utcájában található , séta távolságra a település központtól és a csodás Duna-parttól egyaránt. A házban a nappali-konyha-étkező egységen felül 2 hálószoba, fürdő, tolilet és előszoba található nettó 67 négyzetméteren, összesen 2 szinten. Az emeleti részen egy galériáról megközelíthető hálószoba található, minden más helyiség a földszinten kapott helyet. A nappalihoz mintegy 15 négyzetméteres , teljesen fedett és burkolt terasz kapcsolódik. A ház mögött , szintén rönk építésű tágas ( 24 NM) garázs épült.

Az épület 25-38 CM átmérőjű kézzel munkált, magashegységből származó borovi fenyőből épült, hagyományos, ácsolt technológiával. A tető betoncserép fedéssel ellátott. A ház fűtését és melegvíz ellátását kombi-gázkazán biztosítja, a hőleadás padlófűtéssel és radiátorokkal történik. A nappaliban elhelyezett fa tüzelésű kandalló is használható másodlagos vagy kiegészítő fűtésként. A ház jól szigetel, kifejezetten alacsony rezsivel fenntartható!

A lakótér bútorai és berendezési tárgyai a ház stílusával teljesen harmóniában vannak, ezen kiegészítők az alku részét képezik! Az ingatlan belterületi, lakóház besorolású, ezért banki finanszírozás is lehetséges!

Az udvar nincs körbekerítve, a kert szépen parkosított. A háztól kb 100 méterre található a Mosoni-Duna, de árvíz védelmi szempontból abszolút biztonságos a hely! Rengeteg szabadidős tevékenység és kirándulási, kerékpározási lehetőség van a környéken. Az ingatlontól séta távolságon belül minden szükséges szolgáltatás (boltok, orvos, iskola, óvoda, posta, tömegközlekedés) elérhető!

Elsősorban olyan otthonkeresőknek ajánlom, akik egy igazán különleges helyen szeretnék élni mindennapjaikat! Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokba vehető. További információkért és a megtekintés miatt keressen bizalommal!”

További hasonló ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában