Nem haragszik

2024.07.07. 18:31

Pedri megbocsátott a sérülését okozó Kroosnak

Pedri, a spanyol futballválogatott sérült játékmestere elfogadta az őt lerúgó német irányító, a búcsúmeccsét éppen a spanyolok elleni Európa-bajnoki negyeddöntőn játszó Toni Kroos bocsánatkérését.

MW

A spanyol Pedri (C) megsérült a 2024-es UEFA EURO-bajnokság Spanyolország–Németország negyeddöntőjében a Stuttgart Arénában 2024. július 5-én a németországi Stuttgartban

Forrás: Anadolu via AFP

Fotó: Gokhan Balci

A 2–1-es hazai vereséggel zárult mérkőzésen Kroos még az első félidő elején szállt bele durván Pedróba, akinek a térde kificamodott, s már nem léphet pályára az Eb-n, bár sérülése ellenére a válogatottal maradhatott Németországban.

 Köszönöm Toni Kroosnak az üzenetét. Ez a futball és az ilyen dolgok megtörténhetnek. A karriered és az eredményeid örökre megmaradnak

– írta közösségi oldalán Pedri, aki megerősítette: hogy az Eb hátralévő részében már nem szerepelhet a spanyol együttesben, amely kedden a franciákkal csap össze az elődöntőben.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában