Hirdetés

2 órája

Megújult a Patent weboldala: új arculat, izgalmas tartalmak és modern dizájn a biztonság szolgálatában

A vagyonvédelmi piac egyik vezető szereplője, a Patent, megújította weboldalát, amely a securitypatent.hu domainen érhető el. Az új honlap a márka megújult arculata alapján készült, és számos izgalmas tartalmat kínál a látogatóknak, beleértve híreket, podcast adásokat, sőt, drónfelvételeket is a különböző területi igazgatóságokról. Az új dizájn mellett az oldal átláthatóságát és funkcionalitását is továbbfejlesztették, hogy a látogatók még könnyebben hozzáférhessenek a kívánt információkhoz.

PR cikk

Modern dizájn és új arculat

Az új weboldal a felhasználói élményt és a modern megjelenést helyezi középpontba. Az oldal reszponzív dizájnjának köszönhetően mobilról és táblagépről is egyszerűen elérhető, így a látogatók bárhol könnyedén böngészhetik a különféle szolgáltatásokat. Az intuitív navigáció és a megújult arculat segítenek abban, hogy a felhasználók gyorsan megtalálják a számukra leginkább releváns információkat.

Izgalmas tartalmak: hírek, podcastok és drónfelvételek

A Patent új weboldalán számos új tartalom várja a látogatókat. Az érdeklődők friss híreket olvashatnak a céggel kapcsolatban, valamint a Patent Percek podcast adásait hallgathatják, amelyek különböző témákat dolgoznak fel. A látogatók drónfelvételeken keresztül betekintést nyerhetnek a Patent területi igazgatóságainak irodájába is.

Forrás: Patent

Széleskörű Ügyfélszolgálat és Akciós Ajánlatok

A megújult weboldalon külön blokk foglalkozik az ügyfelek kényelmes és gyors kiszolgálásával. Itt a látogatók könnyen megtalálhatják a kapcsolattartási információkat, beleértve a telefonos és online elérhetőségeket. Az oldalon elérhetők az akciós riasztócsomagok, amelyek kedvezményes áron nyújtanak átfogó biztonsági megoldásokat. Emellett az ügyfélapplikációk letöltési linkjei is megtalálhatók, így a felhasználók közvetlenül hozzáférhetnek a Patent mobilalkalmazásaihoz, amelyek további kényelmi funkciókat és távoli hozzáférést biztosítanak a szolgáltatásokhoz.

A jövő biztonsága

A Patent célja, hogy a folyamatos fejlesztésekkel és újításokkal megfeleljen a piaci igényeknek és a modern technológiai elvárásoknak. Az új weboldal éppen ezt a küldetést szolgálja: egy felhasználóbarát, informatív és modern platformot kínál, amelyen keresztül mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő biztonsági megoldást.

Patent központ
9024 Győr, Mécs L. u. 7.
+36 30 50 60 111
+36 96 512 630
[email protected]

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában