A béke pártján

2024.06.19. 17:00

Menczer: büntetéssel és zsarolással akarnak bennünket belenyomni a háborúba (videó)

„Büntetéssel és zsarolással akarnak bennünket belenyomni a háborúba” – jelentette ki a Facebook-oldalára szerdán feltöltött videónyilatkozatban a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás szerint a bevándorlással kapcsolatos bírságot azért éppen most kapta Magyarország, mert a bevándorlás mellett nemet mondott a háborúra is, írja az MTI.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

Minden megteszünk a jövőben is, hogy megvédjük Magyarország békéjét és mindent meg fogunk tenni azért is, hogy minden zsarolás a végén jobban fájjon Brüsszelnek

– hangsúlyozta a politikus.

Menczer Tamás emlékeztetett: a június 9-i választáson az emberek világos döntést hoztak, miszerint békét akarnak.

Orbán Viktor miniszterelnök elérte, hogy Magyarország sem pénzzel, sem katonával nem vesz részt a NATO Ukrajna-missziójában, és Magyarország területén semmilyen katonai esemény nem történhet

– emelte ki Menczer Tamás. Mint mondta, ezt garantálja a NATO jelenlegi főtitkára, Jens Stoltenberg, és a posztra esélyes Mark Rutte is.

„De nem dőlhetünk hátra”, mert a háborúpártiak nyomása folyamatosan nő – hívta fel a figyelmet. Mint mondta, Magyarország békéjét egyelőre sikerül megvédeni, de a küzdelem folytatódik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában