Darnózseli gyilkosság - Látták a zsákokat cipelő tettest?

A darnózseliek úgy tudják: a rendőrségen jelentkezett egy szemtanú.

borsonline.hu

Nehéz feladat elé állítja a rendőrséget a május végén eltűnt gyógytornásznő ügyében emberölés miatt indított eljárás. Úgy tudni, hogy K. Juditnak csak feldolgozott maradványai kerültek elő, a gyilkossággal gyanúsított férj pedig teljes némaságba burkolózott.

A férfi házából korábban lefoglaltak egy ipari húsdarálót, amelynek kulcsszerepe lehet az ügy megoldásában. Úgy tudni, a gépet a bűnügyi szakértők vizsgálják, ám az azon fellelhető DNS meghatározásához hosszú idő kell, hiszen egy tárgyról vételezett, szennyezett mintából kell eredményt produkálni.

De nem csak a DNS-vizsgálatok hozhatnak áttörést. A gyanúsított lakóhelyén, Darnózselin az a hír járja: a rendőrségen jelentkezett egy szemtanú, aki látta, amint egy férfi zsákokat cipel arra a helyre, ahol állítólag Judit maradványaira bukkantak a rendőrök. Ez a tanú állítólag meg is nevezte a zsákot hurcoló embert – mondta a Bors névtelenséget kérő informátora.

Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője nem kommentálta értesüléseket. A rendőrség a nyomozás érde­keire hivatkozva nem nyilatkozik.

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!