Majdnem eltört a lába

1 órája

Visszatért a ringbe az óváriak világbajnoka

Bár tavaly szeptemberben azt mondta, visszavonul aktív pályafutásától, Farkas „Nutu” László, a mosonmagyaróváriak kétszeres K1-es világbajnoka nemrég ismét egy gálán lépett szorítóba, pontosabban ketrecbe. Visszatért és marad is a ringben Nutu.

Szeitz Tibor

Visszatért a ringbe az óváriak kétszeres világbajnoka, Farkas "Nutu" László.

Fotó: realfight.arena

Visszatért a ringbe Farkas "Nutu" László, a mosonmagyaróváriak kétszeres K1-es világbajnoka.

Nutu visszatért és nagyot küzdött a zsolnai gálán. Fotó: realfight.arena
Nutu visszatért és nagyot küzdött a zsolnai gálán.
Fotó:  realfight.arena

„Elérkezett a pillanat, hogy bejelentsek egy nagyon fontos dolgot nektek. Hivatalosan is az utolsó mérkőzésemre készülök. Szeptember 23-án hazai közönség előtt szeretném szögre akasztani a kesztyűt!” – osztotta meg meglepetésre Nutu ezeket a mondatokat tavaly a közösségi oldalán. 

A csupán 25 esztendős sportoló nagyszerű mérkőzésen köszönt el szurkolóitól, gyors KO-val győzte le szerb ellenfelét az óvári gálán. A meccset követően azt mondta, edző és menedzser lesz, és főként saját klubjában szereplő fiatalok útját szeretné egyengetni. 
Nos, Farkas nem bírta sokáig küzdelem nélkül, múlt szombaton a szlovákiai Zsolnán „lépett fel” egy színvonalas küzdőgála főmérkőzésén. Ellenfele az RFA „trónját” birtokló Václav Si­­vák volt. 
A küzdősportokban elismert Nagy Gyula beszámolója szerint a meccsen egyre inkább előjött Sivák dominanciája, Farkas okosan, az edzői utasításokat betartva bunyózott, de az iramot Sivák még tudta fokozni. A pontozólapokon Sivák vezetett a negyedik menet végén, de az ötödikre is ugyanolyan elánnal érkezett ki mindkét versenyző. Az utolsó menetben Siváknak sikerült egy fordulórúgással Farkast testen eltalálnia, a magyar harcosra számolni kellett. A rászámolás után Sivák azonnal Nutura rontott, és egy pontos balhoroggal ugyanott elcsípte testen, ebből Farkas már nem tudott felállni. 

„Az első menetben megsérült a jobb lábam egy rúgást követően és teljesen elvesztettem a fókuszt, próbáltam továbbra is dolgozni, de egyszerűen nem tudtam rendesen megtámasztani az ütéseim, rúgásaim. Sajnos ilyen az élet, egyszer nyerünk, egyszer tanulunk. A lábam szerencsére nem tört el, de most egy-két hét pihenés vár rám. Hosszú és rögös, de jó úton vagyok. Hamarosan találkozunk, november 30-án folytatjuk...” – utalt Nutu a következő fellépésére, ami Mosonmagyaróváron lesz.

 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában