Labdarúgás

9 órája

NB III – Bravúros győri győzelem

Kisalföld.hu

Újpest FC II – ETO Akadémia 0-1 (0-0)
Budapest, Újpest Labdarúgó Sportcentruma. V.: Kovács J. Z.

Újpest FC II: Genzler – Kaczvinszki, Baranyai, Tóth Á. (Kárász, 68.), Árki (Mező 57’), Simon B., Onovo, Kobouri (Horváth D. 77’), Kollarik, Sarkadi, Dénes. Vezetőedző: Mundi Viktor.

ETO Akadémia: Ruisz – Krpic, Kulcsár, Koncz, Bíró, Csala, Vingler, Bánáti, Rátonyi (Herczeg 46’), Lawrenzo (Moharos 92’), Kröhn (Tarcsi 80’). Vezetőedző: Nagy Ádám.
Gsz.: Bánáti (54.).

A két klub élvonalbeli csapatának pénteki összecsapása után az ETO Akadémia is az Újpest otthonában lépett pályára.

A győri fiatalok kezdték jobban a mérkőzést, helyzeteket is tudtak kialakítani, ám a hálóba nem sikerült betalálni. Utána a hazaiak rendezték a soraikat, így döntetlennel vonulhattak szünetre a csapatok.

A második félidőben egy büntetőből megszerezte a vezetést az ETO, Bánáti értékesítette azt. 0-1. Az eredmény ezt követőn már nem változott.

Nagyon fontos három ponttal gazdagodtak akadémisták.

Nagy Ádám együttese a következő fordulóban megyei rangadót játszik, ugyanis a jó erőkből álló Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára október 6-án.

Nagy Ádám:

Presztízsmérkőzéshez méltó hozzáállással viseltettünk végig a találkozón. Az első félidőt helyzetekkel kezdtük, majd később kiegyenlítődött a játék. A hatékonyabb támadásépítés miatt szerkezetet kellett váltanunk, amivel a helyzetek száma is megugrott, fölényünk góllá érett, és a csapat végig fegyelmezetten focizva, a stílusunkhoz hűen, megérdemelten hozta el a három pontot Újpestről.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában