Női labdarúgás

2024.09.01. 13:16

Győri győzelem mesternégyessel

Az ETO FC Győr női csapatának miskolci győzelmében főszerepet játszott a négy gólig jutó Kocsán Petra.

Kisalföld.hu

Kocsán Petra parádézott a DVTK otthonában.

Fotó: eto.hu

DVTK–ETO FC Győr 2–4 (1–4)

Miskolc, Simple Liga-mérkőzés, 200 néző. V.: Kalmár. 

DVTK: Galambvári – Komlósi, Kazanowska, Boros – Ezer (Avery, 66.), Madarász, Connell (Katona, 46.), Sain (Havasi, 74.), Mikó – Mihail (Nagy P., 74.), Krisztin (Papp, 85.). Edző: Bém Gábor.

ETO: Krizsan – Öreg, Kovács L., Nagy F., Frajtovic (Tóth S., 70.) – Kern (Horvathova, 46.), Abambila (Jánosi, 87.), Savanya, Sali – Kocsán, White (Németh V., 77.). Edző: Dörnyei Balázs.

Gsz.: Mihail, Avery ill. Kocsán (4).

Négy meghatározó játékosát – Bíró, Süle, Vachter, Vida – nélkülözve is biztosan győzött az ETO.

A 11. percben Savanya jobb oldali szögletét Kocsán fejelte közelről a kapuba. 0–1. A 20. percben Kovács L. remek indítása után Savanya tört kapura, beadását Kocsán lőtte közelről a kapuba. 0–2. A 25. percben Sali indítását követően Kocsán lépett ki a védők között, és a kapust is kicselezve talált a hálóba. 0–2. A 30. percben hazai szöglet után Mihail perdített a győri kapuba. 1–3. A középkezdést követően, Kocsán tört kapura, és megszerezte negyedik gólját is. 1–4. A 91. percben, hatalmas vendéghibák után, Avery talált a kapuba. 2–4.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában