Női kézilabda

3 órája

Az Audi Hungaria továbbra is elkötelezett a Győri Audi ETO KC mellett

Az Audi-ETO–Vipers BL-mérkőzés szünetében jelentették be, hogy az Audi Hungaria újabb három évre kötelezte el magát a Győri Audi ETO KC támogatása mellett.

Kisalföld.hu

Michael Breme, Németh Kinga, Görbicz Anita és Endrődi Péter.

Fotó: Kovács Anikó

Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke, Németh Kinga, az igazgatóság személyügyért és szervezetért felelős tagja, Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC elnöke és Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője írta alá az új, hároméves időtartamra szóló szponzorációs szerződést a klub Vipers elleni hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésén.

„A Győri Audi ETO KC a világ legsikeresebb kézilabdacsapataként évtizedek óta írja mindannyiunkat magával ragadó sikertörténetét. Vállalatunk elhivatott támogatója a sportnak, és természetesen a kiemelkedő eredményeknek is, így boldogan hosszabbítottuk meg újabb három évre partneri együttműködésünket. Személy szerint már vettem részt nézőként ETO-mérkőzésen, és a csapat egyik legújabb szurkolójaként izgatottan várom az idei szezont” – mondta Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

„Vállalatunknak kezdetektől fogva célja, hogy a gazdasági kapcsolatokon túl egy szoros, egymást erősítő kötelék alakuljon ki a helyi társadalommal. Büszkén mondhatom, hogy ezt sikerült megvalósítanunk. Az Audi-ETO az ország legeredményesebb csapata, hatszoros Bajnokok Ligája-győztes, tizenhétszeres magyar bajnok és tizenötszörös Magyar Kupa-győztes. Nagy örömünkre szolgál, hogy mi is hozzájárulhatunk a csapat kiemelkedő teljesítményéhez” – fűzte hozzá Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Görbicz Anita, a Győri Audi ETO KC egykori világklasszis irányítója, jelenlegi elnöke is megemlékezett a közös munkáról:

Az Audi Hungária és az ETO Kézilabda Club együttműködése olyan hosszú múltra tekint vissza, hogy már gyakorlatilag összeforrt a két márkanév a sportban. Ez a kapcsolat mindenki számára előnyös, így örömteli, hogy újabb hároméves időtartamra aláírtuk a szerződést. Játékosként is, de most klubvezetőként még egyértelműbben nagyobb büszkeséggel tölt el, hogy igazi világmárka lehet névadó főszponzorunk. Együttműködésünk felnőtt korba lép, hiszen idén már a tizennyolcadik közös szezont kezdtük meg.

Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője kiemelte, hogy a gördülékeny együttműködés egyik oka, hogy mind az ETO, mind az Audi Hungaria folyamatosan a csúcsteljesítményre tör.

„Az Audi márka jelenléte klubunk életében nem csak anyagilag járul hozzá a sikerekhez. A legnagyobb célok kitűzése és az azok elérésére való törekvés közös bennünk. Egy ilyen sikerorientált világmárka csak csúcsteljesítményt fogad el, ez pedig csapatunkra is teljesen igaz. Sokban hasonlít a sport és a gépjárműipar, hiszen egy remek csapatban minden apró részletnek passzolnia kell, csakúgy, mint egy csúcskategóriás gépjárműben. A gyakorlatilag két évtizedes együttműködésünk stabilitást sugároz mindenkinek, és a támogatásnak is köszönhetően tovább építhetjük a jövő sikercsapatát Győrben.”

A Győri Audi ETO KC női csapatának szponzorálása mellett az Audi Hungaria a névadó szponzora az idén tizedik születésnapját ünneplő Audi Aréna Győr multifunkcionális csarnoknak, mely otthona a női kézilabdacsapatnak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában