kisalfold.hu videó

2024.08.15. 19:25

Meccs közben ütötte le ellenfelét a Mezőörs csatára - videón a csúnya jelenet

Döbbenetes jelenetet rögzített a kamera a múlt heti Credobus Tehetségközpont–Mezőörs vármegyei I. osztályú bajnokin. A vendégek egyik labdarúgója egyszerűen leütötte a hazaiak fiatal játékosát.

Szeitz Tibor

Ami történt elfogadhatatlan, s nem mehetünk el szó nélkül mellette. A vármegyei igazgatóságnál feljelentettük az ellenfél játékosát, s elképzelhető, hogy a rendőrségen is megtesszük ezt

– hívta fel szerkesztőségünket Schmatovich Gábor,  a Credobus Mosonmagyaróvár klubigazgatója. 

A csatár nem kímélte ellenfelét

A sportvezető nem indok nélkül volt dühös, mert az általa elküldött videón egészen döbbenetes sportszerűtlenség volt látható. 

A képek alapján a Credobus Tehetségközpont–Mezőrös vármegyei I. osztályú bajnoki találkozón a vendégek 9-es számú játékosa a tizenhatos előterénél jobb alkarjával megüti a hazaiak védekező labdarúgóját, aki az ütés következtében a fejét fogva a földre rogy.  

Nem is volt ott  a labda, egyértelműen szándékos volt a mozdulat. Aki ilyet tesz, az tudja, hogy mit csinál. Az ütés után a fiatal, mindössze tizenhét  éves  játékosunkat, akit egyébként nemrég igazoltunk, le is kellett cserélni, mert azt mondta, szédül. Sehová nem való ilyen jelenet, a focipályára pláne. Nem jó üzenet ez a fiatal, futballisták számára.

Az eset érdekessége, hogy az ütésnek a mérkőzésen nem lett következménye.  

„Mivel nem volt a közelben a labda, sokan nem láttuk, hogy pontosan mi történt, csak arra lettünk figyelmesek, hogy a játékosunk már a földön fekszik. Bár a kispadunk reklamált, a játékvezetők sem láthatták a jelenetet, ezért sem ítéltek semmit. Mivel tehetségközpont vagyunk, minden meccsünket videóra rögzítünk, s a felvételt elemezve láttuk, mi is, hogy egyszerűen leütötték a játékosunkat” – tette hozzá a mosonmagyaróvári sportvezető, aki szerint, azért is furcsa, ami történt, mert nem volt benne a meccsben a durva mozdulat,  érthetetlen az ellenfél rutinos támadójának agresszivitása.

A jelenettel kapcsolatban megkerestük  a Mezőörs  vezetőségét, Szőke Barnabás klubelnök érdeklődésünkre azt mondta, nagyon sajnálja, de nem szeretne reagálni a mérkőzésen történtekre.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában