Látogatás a gyárban

2024.07.16. 10:51

Válogatott röplabdázóink a győri Audinál

Kisalföld.hu

A képen a magyar férfi röplabda válogatott és a strandröplabda válogatott tagjai az Audi Hungariánál, középen Vatai Gabriella, a Magyar Röplabda Szövetség ügyvezető igazgatója és Havassy Tünde, az Audi Hungaria adó, vám és állami támogatások osztályának vezetője.

Fotó: www.mezosikristof.hu

A Magyar Röplabda Szövetség élsportolói tettek látogatást az Audi Hungaria győri gyártótelephelyén: a vállalat a magyar férfi röplabda válogatottat, a szakmai stábot és  a magyar strandröplabda szakág válogatott sportolóit látta vendégül. A sportolók egy exkluzív gyárlátogatás keretében megtekinthették a présüzemet, beleshettek a karosszériaüzem kulisszái mögé és közelebbről is megismerhették a járműszereldét, ahol végleges formát öntenek a győri gyártású Q3-as Audi modellek.
Az Audi Hungaria a magyarországi vállalatok számára elérhető társasági adóból (tao) történő felajánlás keretében évek óta szponzorálja Győr régió számos sportszervezetét, melynek keretében az élsport mellett a szabadidős sportokat és a fogyatékossággal élők sportolási lehetőségeit is támogatja. Az idei évben három új partnerséggel bővült a vállalat sportegyüttműködéseinek köre: a Magyar Röplabda Szövetséget, a Magyar Kosárlabda Szövetséget és a Magyar Jégkorong Szövetséget is támogatja az Audi Hungaria.
Az együttműködés keretében a négykarikás vállalat a 2024-es Strandröplabda Országos Bajnokság névadó főszponzora.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában