Labdarúgás - MOL Magyar Kupa

2024.08.25. 11:01

A Koroncó időnként közel állt a meglepetéshez

A Koroncó tisztességesen helyt állt a magasabb osztálybeli ellenfelével szemben.

Kisalföld.hu

Fotó: facebook

Koroncó KSSZE-Szombathelyi MÁV Haladás VSE 2-4 (0-2)
Koroncó, 250 néző. V.: Linn K.

Koroncó: Kokas - Molnár M. (Horváth R.), Fekete (Csete), Weller, Nagy P., Bieder, Nagy B. (Sipőcz), Vörös Torma, Görcs, Orbán (Lampert), Présinger. Edző: Makkos Tamás.
Szombathely: Horváth A. - Cziczi (Ferencz), Varga Cs., Tóth M. (Horváth M.), Literecz, Horváth A., Szakály (Jancsó), Vígh, Fehér (Szenczi), Fábián (Hende), Tarján. Edző: Szenczi Imre.
Gsz.: Vörös Torma, Weller, ill. Fehér, Tóth M., Ferenczi, Szenczi.

A találkozó elején a két csapat felmérte egymást, miközben a Haladás kétgólos előnyre tett szert. Szünet előtt a Koroncó szépíthetett volna, de büntetőt hibázott, viszont a fordulás után Vörös Torma azonnal szépített. A folytatásban a Haladás újabb kétgólos előnyre tett szert, amelyet Weller még szépített, de Szenczi beállította a 4-2-es végeredményt.
A Koroncó tisztességesen helyt állt a magasabb osztálybeli ellenfelével szemben, ha a helyzeteit jobban kihasználja, akár szorosabbá is tehette volna a mérkőzést.
Jók: Fekete, Weller, Bieder, Présinger, ill. Varga, Horváth A., Fehér, Tarján.

Makkos Tamás: - Az első félidőben fölénk kerekedett az ellenfél, és a kétgólos hátrányunk tudatában nyílt sisakos játékot vállaltunk fel. Szünet után többször is közel álltunk az egyenlítéshez, de ziccereket kihagytuk és az ellenfél kontra támadásaival eldöntötte a továbbjutás sorsát.

Szenczi Imre: - A célunk teljesült, mert továbbjutottunk, és ha kihasználjuk lehetőségeinket, előbb is lezárhattuk volna a mérkőzést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában