Labdarúgás - NB III, Északnyugati csoport

2024.07.28. 20:43

Nem született gól a nyugat-dunántúli presztízsmeccsen

Páder Vilmos

Fotó: Szalay Károly

FC Sopron–Szombathelyi MÁV Haladás 0–0
Sopron,  1500 néző. V.: dr. Dédesi.
Sopron: Ferenczi – Auer, Fendrik, Bolla, Reseterits,  Szabados, Szilágyi (Kocsis B., 87.), Somogyi-Bakos (Fábiánkovits, 46.), Sipőcz, Szabó, Kun (Borsetzki, 74.). Vezetőedző: Bücs Zsolt.
Haladás: Horváth B. –  Horváth M., Kovács B., Varga, Czucz, Árvai (Tompek, 74.), Tóth M. (Fehér, 58.), Horváth A., Ferencz, Szenczi (Likerecz, 58.), Fábián (Mári, 58.). Vezetőedző: Szenczi Imre.
Óriási érdeklődés, szezon eleji forma gyenge teljesítményekkel mindkét oldalon.
A  mérkőzés negatív pontja a játékvezetői hármas gyenge működése és a szombathelyi szurkolók rendkívül sportszerűtlen viselkedése, pozitív alakja volt a kilencven percnek a soproniak kapusa, Ferenczi, aki a mezőny legjobbjának bizonyult. Igazságos eredmény született.
Bücs Zsolt: – Sajnálom a szurkolóinkat, egy ilyen meccs után csalódottan kellett hazamenniük. A Szombathely megérdemelten vitt el egy pontot.
                         
Az 1. forduló további eredményei: III. ker. TVE–Újpest II 4–5, Kelen SC–Budaörs 0–4, Balatonfüredi FC–Veszprém 0–1, Dorog–Puskás II 1–1, Bicskei TC–Érdi VSE 2–0.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában