Női labdarúgás

2024.07.16. 13:01

Magyar-török mérkőzés ETO-játékosokkal

Kisalföld.hu

Fotó: mlsz.hu

Az ETO FC Győrnél az NB I-es együttes után hétfőn az akadémiai korosztályok (u19, u17, u15) is megkezdték a felkészülést a következő szezonra. Itt kell kiemelni, hogy a napokban, egy barátságos mérkőzés erejéig, Észak-Írországba utazott az u19-es magyar válogatott, amely 1-1-es döntetlent játszott a hazaiak ellen. A magyar csapatban két győri lány, Spilenberg és Kern is szerepet kapott. 

A felnőtt magyar válogatott az Európai-bajnoki csoportjában, múlt héten fölényes, 5-0-ás győzelmet aratott Azerbajdzsánban, míg ma 19 órakor (M4Sport TV), a gyirmóti Alcufer Stadionban  Törökországot fogadja. Amennyiben a magyar együttes hazai pályán legalább döntetlent ér el, akkor a csoportjában a második helyen végez, és továbbléphet a rájátszásba. A válogatottban a győri színeket Öreg, Kovács L. és Nagy F. képviseli, mivel a többi győri kerettag közül Bíró, Borók, Süle, Savanya, Vida és Vachter sérülés vagy betegség miatt ezúttal hiányzik a nemzeti csapatból. Érdekesség, hogy a magyar-török találkozón az ETO FC tehetséges kislányai lesznek majd a bekísérő gyerekek. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában