Akiért az ország szorít

2024.06.25. 16:29

Meglátogatták Varga Barnabást a magyar válogatott tagjai a stuttgarti kórházban - fotó

A szakmai stáb Marco Rossi vezetésével, a játékosok képviseletében pedig Botka Endre kívánta a legjobbakat a skótok ellen ijesztő sérülést elszenvedő csatárnak. A műtétet követően legkorábban szerdán engedik ki a kórházból a Gyirmót FC Győr korábbi kiváló játékosát.

Kisalföld.hu

Az exgyirmóti csatár, Varga Barnabás már szerencsére jobban van, várhatóan szerdán elhagyhatja a stuttgarti kórházat. Fotó: M4 Sport

Marco Rossi vezetésével a szakmai stáb néhány tagja, valamint a játékosok képviseletében Botka Endre meglátogatta a stuttgarti kórházban Varga Barnabást. A látogatók a Ferencvárosi Torna Club játékosának tolmácsolták az egész csapat jókívánságait" - olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddi Facebook-bejegyzésében.

A csatár a 68. percben ütközött a skótok kapusával, ami után hosszú percekig ápolták a pályán, majd lepellel körbe kerítve hordágyon hagyta el a gyepet, a stadionból pedig az egyik helyi kórházba szállították. Ott hétfőn többszörös csonttörés miatt arcműtéten esett át és az MLSZ tájékoztatása szerint várhatóan szerdán engedhetik ki.

Varga Barnabás (j2) a sérüléskor.
Fotó: Koszticsák Szilárd / Forrás: MTI

Az A csoport harmadik fordulójában a magyar válogatott 1-0-ra nyert Csoboth Kevin 100. percben lőtt góljával, ezzel három ponttal a harmadik helyen végzett és még reménykedhet a nyolcaddöntőbe jutásban.

Fotó: M4 Sport

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában