Eb 2024

2024.06.24. 17:11

"Jobbulást Barni!" - A Gyirmót FC Győr üzent volt játékosának, az Eb-n súlyos arcsérülést szenvedett válogatottnak

"Volt játékosunk Varga Barnabás, a magyar labdarúgó válogatott támadója sérülést szenvedett a Skócia ellen 1–0-ra megnyert Európa-bajnoki-mérkőzésen" - olvasható a győri kék-sárgák közleményében

Kisalföld.hu

A vasárnap este súlyosan megsérült Varga Barnabás fejelte az első magyar gólt a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország-Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. MTI/EPA/Olivier Matthys

"A találkozó 71. percében Szoboszlai Dominik szabadrúgása után Varga Barnabás ütközött Angus Gunnal, majd az ütközést követően pedig lent maradt a földön. Hosszú ideig tartó ápolás után hordágyon vitték le a pályáról, majd szállították a stuttgarti kórházba. Az MLSZ tájékoztatása alapján Barni arccsonttörés szenvedett, de szerencsére már jobban van.

A Gyirmót FC Győr vezetői, játékosai nevében mielőbbi felépülést kívánunk Barninak és gratulálunk a magyar válogatottnak a Európa-bajnokság csoportkörében megszerzett harmadik helyhez" - közölte a Gyirmót FC Győr.

Varga Barnabás két szezont játszott Gyirmóton, itt még a győri kék-sárgák mezében.
Fotó: GYIRMOTFC

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában