Minifoci torna

2023.12.18. 19:59

A győri Bauart 2002 hódította el a trófeát

A hétvégén 40 csapattal került megrendezésre a nemrég átadott ceglédi Gál József Sportcsarnokban a Pákozdi Hús Winter Cup. A trófeát a vb-bronzérmes Dunai András vezette győri Bauart 2002 hódította el.

Kisalföld.hu

A győztes Bauart 2002 csapata. FORRÁS: VASZKO VIKTOR

BAJNER BÁLINT, JOVA LEVENTE ÉS LENZSÉR BENCE IS PÁLYÁRA LÉPETT 

A senioroknál nyolc csapat részvételére számítottak a szervezők, míg a nyílt mezőnyben 32 csapat indulására volt lehetőség, a torna összedíjazása pedig egymillió forint volt.

A Pákozdi Hús Cegléd hosszú évek óta kiemelt támogatója a ceglédi sporteseményeknek, egyértelmű szándék, hogy ezzel a karácsony előtti rendezvénnyel hagyományt teremtsenek a szervezők.

Komoly mezőny gyűlt össze a nyílt tornán, hiszen a minifutball-vb-n bronzérmet szerző játékosok és csapataik mellett érkeztek kispályások Győrből, Debrecenből, Nagykanizsáról, Paksról, Békéscsabáról és a fővárosból is. 

Pályára lépett a korábban Sopronban és Dortmundban is megfordult Bajner Bálint, a győri születésű Lenzsér Bence, valamint az ugyancsak Pakson futballozó Beke Péter. Utóbbi játékosok csapata a Hó SC a torna egyik titkos favoritja volt, azonban a Lázár Lovaspark megállította a rájátszás első körében.

A VB-BRONZÉRMES DUNAI ANDRÁS VEZETTE BAUART 2002 NYERTE A TORNÁT

A legjobb négy közé végül három budapesti csapat mellett egy győri alakulat is bekerült,a trófeát és a vele járó pénzjutalmat a vb-bronzérmes Dunai András vezette győri Bauart 2002 nyerte el,miután egy igazán színvonalas döntőt követően büntetőkkel felülmúlta a fővárosi Maxim Zrt. csapatát.

https://www.origo.hu/sport/futball/20231218-labdarugas-minifoci-torna-bauart-2002-nyerte-bajner-balint-nb-i-paks.html

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában