Női labdarúgás

2023.11.29. 11:28

Második helyen telel a bajnokságban az ETO FC Győr

Kisalföld.hu

női labdarúgás. Idei utolsó bajnoki mérkőzésén a néhol viharos szél sem zavarta az ETO FC Győr élvonalbeli csapatát, amely remek játékkal, 6-0-ra legyőzte a Soroksár együttesét.
Betegségek és sérülések miatt, nem készülhetett ideális körülmények között a győri együttes a találkozóra, ám ez a pályán szerencsére nem látszott meg, az ETO kiváló játékkal, futószalagon alakította ki a helyzeteit, és végül fölényes győzelmet aratott a Soroksár ellen. 
Ezúttal a csapat minden gólját a támadó szekció szerezte, amely viszont remek kiszolgálást kapott a társaktól. Érdekesség, hogy a mérkőzés hajrájában már hét felnőtt válogatott játékosa nélkül szerepelt az ETO, ellenben ott volt a pályán öt húsz év alatti játékos: Szabová, Nagy Sz., Sali, Kern és Petrovics.
Az ETO végül a második helyen, azaz bajnoki döntőt érő pozícióban zárta az őszi szezont, míg a Magyar Kupában a legjobb nyolc között várhatja a jövő évi folytatást. 
Hosszú idő után, nem ferencvárosi játékos vezeti a góllövőlistát, amelynek éllovasa 18 találattal a győri Vachter Fanni. (Forrás: eto.hu)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában