Női labdarúgás

2023.08.13. 14:03

Legyőzte a tartalékos ETO-t a bécsi együttes

Kisalföld.hu

ETO FC Győr – First Vienna 2-3 (1-1)

Abda. Nemzetközi mérkőzés.

ETO: Halla (Borók) – Nagy Sz. (Szabová), Nagy F., Savanya, Vida, Sali (Kerni), Ladhani, Zágonyi (Ézsely), Öreg, Petrovics, Vachter. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Győri gólok: Vachter (2). 

A továbbra is tartalékos összeállításban játszó győri csapat ellen nagy lendülettel és agresszív letámadással kezdett a bécsi együttes, és gyorsan meg is szerezte a vezetést. Ezután a 25. percben Öreg beadását követően Vachter talált a kapuba. Az első félidő hátralévő része sok helyzetet hozott mindkét oldalon, de újabb gól már nem esett. 

Fordulás után a válogatottjait – Kovács L., Süle, Kocsán, Frajtovic, Semanova – nélkülöző ETO egy tízperces rövidzárlatát kihasználva kétgólos előnyhöz jutott a First Vienna. Egyik találatukat a korábbi győri játékos, Németh Loretta szerezte. Ezután mindkét csapat több kapufáig eljutott, majd a hajrában egy szép kontratámadást követően ismét Öreg beadását juttatta Vachter a gólvonalon túlra.  

Egy héttel a bajnoki rajt előtt nem volt túl bíztató az ETO játéka, látszik, hogy meghatározó játékosok sora hiányzik az együttesből.  Az ETO jövő szombaton Soroksáron kezdi meg az idei bajnokságot, de addig a tervek szerint még kedden Miavában egy újabb nemzetközi mérkőzésen pályára lép a szlovák bajnok ellen. (Forrás: eto.hu)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában